Kinderopvang

Dagopvang 0-4 jaar

Welkom bij onze dagopvang, waar we geloven in de kracht van respect voor individuele ontwikkeling van elk kind. Kids Lodge is een inspirerende omgeving waar kinderen de kans krijgen om te groeien, te ontdekken en te bloeien. We bieden een breed scala aan activiteiten en workshops die de creativiteit, sociale interactie en motorische vaardigheden van de kinderen bevorderen.

Onze gepassioneerde en ervaren medewerkers staan altijd klaar om de behoeften van elk kind te begrijpen en hen te ondersteunen bij hun unieke ontwikkelingsreis. We creëren een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontplooien en waar hun talenten worden erkend en gestimuleerd.

Peuteropvang 2-4 jaar

Peuteropvang is voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Andere leeftijdsgenootjes ontmoeten en samen spelen, wat is er nou leuker voor een peuter dan dat?! Spelenderwijs maken ze kennis met de rituelen en symbolen van de basisschool. We werken met erkende programma’s voor voorschoolse educatie (VE). Zo kan je kind zich optimaal ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken in een veilige en vertrouwde omgeving. Dit zorgt voor een soepele overgang naar de basisschool.

Bij Kids Lodge hebben we drie verschillende soorten Peuteropvang. We hebben een VE Peuterklas, een reguliere peuterklas en een uniek concept buiten in de natuur: Peuters in het Wild!

Buitenschoolse Opvang 4-12 jaar

Na een lange schooldag verdient je kind de kans om te, ontspannen, ontdekken en te genieten. Bij ons kunnen ze deelnemen aan een breed scala aan workshops, boeiende activiteiten en zelfs zwemlessen, bij Kids Lodge is er voor elk kind iets te beleven!

Bij ons geloven we dat ieder kind een uniek talent bezit. Daarom stimuleren we kinderen om bij Kids Lodge hun talentgebieden te ontdekken en te ontwikkelen.

Ons toegewijde team van begeleiders staat klaar om jouw kind te begeleiden op dit ontdekkingsavontuur. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen zijn. Naast het ontwikkelen van talenten, bieden we volop gelegenheid voor sociale interactie en het maken van nieuwe vrienden.

 

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden