Kinderopvang

Kinderdagverblijf Houten

Dagopvang 0-4 jaar

Welkom bij onze dagopvang, waar we geloven in de kracht van respect voor individuele ontwikkeling van elk kind. Kid Lodge is een inspirerende omgeving waar kinderen de kans krijgen om te groeien, te ontdekken en te bloeien. We bieden een breed scala aan activiteiten en workshops die de creativiteit, sociale interactie en motorische vaardigheden van de kinderen bevorderen.

Onze gepassioneerde en ervaren medewerkers staan altijd klaar om de behoeften van elk kind te begrijpen en hen te ondersteunen bij hun unieke ontwikkelingsreis. We creƫren een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontplooien en waar hun talenten worden erkend en gestimuleerd.

Naschoolse opvang 4-12 jaar

Na een lange schooldag verdient je kind de kans om te, ontspannen, ontdekken en te genieten. Bij ons kunnen ze deelnemen aan een breed scala aan workshops, boeiende activiteiten en zelfs zwemlessen, bij Kids Lodge is er voor elk kind iets te beleven!

Bij ons geloven we dat ieder kind een uniek talent bezit. Daarom stimuleren we kinderen om bij Kids Lodge hun talentgebieden te ontdekken en te ontwikkelen.

Ons toegewijde team van begeleiders staat klaar om jouw kind te begeleiden op dit ontdekkingsavontuur. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen zijn. Naast het ontwikkelen van talenten, bieden we volop gelegenheid voor sociale interactie en het maken van nieuwe vrienden.

 

Voeding

Aan tafel voor een verse warme maaltijd! Dat is smullen!

Gezond voedingsbeleid

Kwaliteit

Alles over onze GGD rapporten, certificaten en 'gouden regels'.

Wat verstaan wij onder kwaliteit?

OuderApp

Meer inzicht in wat jullie kind beleeft tijdens een dag bij Kids Lodge.

Installeer nu

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden