Kinderopvang

Kinderdagverblijf Houten

Dagopvang 0-4 jaar

Ons kinderdagverblijf ligt op de Weteringhoek in Houten. Een hele bijzondere locatie! Respect voor de talenten van het kind én de wijze waarop een kind zich ontwikkelt zijn twee van onze uitgangspunten. Op onze kinderdagopvang is veel aandacht voor natuur, cultuur, kunst en bewegen. En baby’s? Die worden heerlijk vertroeteld met babymassage en muziek. Ook maken wij gebruik van aromatherapie. Dit is goed voor de luchtwegen en helpt je kindje te ontspannen. Je leest er hier alles over.

Ontdekken en beleven 0-4 jaar

Wij bieden innovatieve en professionele activiteiten aan in onze dagopvang. De talenten van het kind én de wijze waarop een kind zich ontwikkelt, zijn belangrijke uitgangspunten.

Welkom bij de dagopvang

Bekijk de video

Naschoolse opvang 4-12 jaar

De school is uit en dan? Juist, tijd voor ontspanning en leuke dingen! Zo simpel is het. Op onze NSO kan je kind meedoen aan allerlei workshops die wij helemaal zelf organiseren. Je kind kan zelfs zwemles bij ons volgen!

Ontdek je talent 4-12 jaar

Ieder kind heeft een talent. Kinderen kunnen bij Kids Lodge ontdekken welke talentgebieden er zijn en welke ze hebben. Deze talenten gaan ze verder ontwikkelen door de verdiepende workshops. Kids Lodge kijkt daarin vooral naar de talenten waar op school minder aandacht aan besteed wordt. 

Talentgebieden:

  • Muziek / Theater / Dans
  • Sport / Spel
  • Creatief / Multimedia
  • Science / Techniek / Natuur
  • Koken

Voeding

Aan tafel voor een verse warme maaltijd! Dat is smullen!

Gezond voedingsbeleid

Kwaliteit

Alles over onze GGD rapporten, certificaten en 'gouden regels'.

Wat verstaan wij onder kwaliteit?

OuderApp

Meer inzicht in wat jullie kind beleeft tijdens een dag bij Kids Lodge.

Installeer nu

Algemene voorwaarden

Ruil- en extra dagen

Nieuwsgierig wat kan en mag? Lees het hier!

Verzenden