Kinderopvang

Kinderdagverblijf Houten

Dagopvang 0-4 jaar

Ons kinderdagverblijf ligt op de Weteringhoek in Houten. Een hele bijzondere locatie! Respect voor de talenten van het kind én de wijze waarop een kind zich ontwikkelt zijn een van onze uitgangspunten. Op onze kinderdagopvang is veel aandacht voor natuur, cultuur, kunst en bewegen. Je leest er hier alles over. En baby’s? Die worden heerlijk vertroeteld met babymassage en muziek. Ook maken wij gebruik van aromatherapie. Dit is goed voor de luchtwegen en helpt je kindje te ontspannen.

Dagopvang en meer...

Wij bieden innovatieve en professionele activiteiten aan in onze dagopvang. De talenten van het kind én de wijze waarop een kind zich ontwikkelt, zijn belangrijke uitgangspunten.

Welkom bij de dagopvang

Bekijk de video

Naschoolse opvang 4-12 jaar

De school is uit en dan? Juist, tijd voor ontspanning en leuke dingen! Zo simpel is het. Op onze NSO kan je kind meedoen aan allerlei workshops die wij helemaal zelf organiseren. Ook zetten we vaak gastdocenten in. Dan doen we weer even nét andere dingen. Je kind kan zelfs zwemles bij ons volgen! We hebben verschillende NSO groepen op verschillende locaties. Helemaal op leeftijd afgestemd en alles is binnen een minuut loopafstand.

Naschoolse opvang en meer...

Voeding

Aan tafel voor een verse warme maaltijd! Dat is smullen!

Gezond voedingsbeleid

Kwaliteit

Alles over onze GGD rapporten, certificaten en 'gouden regels'.

Wat verstaan wij onder kwaliteit?

OuderApp

Meer inzicht in wat jullie kind beleeft tijdens een dag bij Kids Lodge.

Installeer nu

Algemene voorwaarden

Ruil- en extra dagen

Nieuwsgierig wat kan en mag? Lees het hier!

Verzenden