Kwaliteit

Onze gouden regels

VEILIGHEID staat bovenaan! De omgeving en onze manier van werken moet veilig zijn voor kinderen, ouders en medewerkers. Met plezier naar je werk gaan vinden wij niet genoeg.

Nee, onze medewerkers hebben PASSIE voor het vak! Zij staan ’s ochtends op met een brede glimlach omdat ze kinderen weer een onvergetelijke dag mogen bezorgen. Plezier uitstralen, humor, creativiteit: het zijn zomaar een paar begrippen die je terugziet bij onze medewerkers. 

Medewerkers zijn niet alleen zeer betrokken bij jou als ouder, maar ook bij iemand die onverwacht langskomt en even een praatje wil maken. GASTVRIJHEID staat bij ons hoog in het vaandel. 

Kids Lodge is vernieuwend en groeit mee met de veranderingen in de tijd. Het aanbod van activiteiten vernieuwen we voortduren en sluit aan bij wat de kinderen willen. Onze medewerkers betrekken we bij het INNOVATIEPROCES.

Kids Lodge Academy

Om je kind opvang van goede kwaliteit te bieden, is het nodig ons personeel continu bij te scholen en hen de gelegenheid te bieden zich verder te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van onze Kids Lodge academy. De Kids Lodge academy biedt verschillende programma’s aan die aansluiten op de inhoud van de functie en de nodige vaardigheden. Behaalde certificaten:

De Beleidsmedewerker en haar Quality team!

De kwaliteit van de pedagogisch medewerkers is belangrijk. Een pedagogisch beleidsmedewerker coacht de medewerkers daarom bij de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast houdt de pedagogisch beleidsmedewerker zich bezig met de ontwikkeling van pedagogisch beleid in samenwerking met het Quality team. Het Quality team bestaat uit: de NSO manager, KDV manager, Innovatie manager, Directeur en algemeen manager. Kids Lodge is vernieuwend en groeit mee met de veranderingen in de tijd. Het aanbod van activiteiten vernieuwen we voortduren en sluit aan bij wat de kinderen willen.

De urenverdeling van de Pedagogisch Beleidsmedewerker Coach voor 2020, waarbij rekening is gehouden met het aantal Pedagogisch Medewerkers op de locaties, is als volgt:

 

Gezond & Veilig

Ons topteam

Team Mini

4 en 5 jaar

Saskia

Orthopedagoog

Team Junior

6, 7 en 8 jaar

Leony

Coach & Beleidsmedewerker

Team Senior

9 jaar en ouder

Team KDV

0 tot 4 jaar

Team Sport

Kinderfeestjes, zwemles, aquafit en nog veel meer

Team IJsselstein

Team IJsselstein

Pedagogisch beleid

Waar staan we voor, wat vinden wij belangrijk en wat is onze basis?

Lees het hier!

Verzenden