ABC Zwemmen

Lachend je zwemdiploma halen!

Kids Lodge staat bekend om de leuke en vrolijke zwemlessen. Onze ervaren en gepassioneerde zwemdocenten maken van de zwemlessen altijd een feestje. Plezier staat voorop! De docenten dagen ieder kind op zijn of haar eigen niveau uit. We hebben kleine zwemgroepen van maximaal 8 kinderen. Daardoor krijgen kinderen zwemles op maat, en doen ze iedere les succeservaringen op. Zo blijven ze met veel plezier zwemmen.

De zwemlessen duren 60 minuten, en worden gegeven op alle dagen van de week. Ook kinderen die niet bij ons op de opvang zitten, kunnen bij ons zwemlessen volgen. Dat kan op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Kinderen kunnen beginnen met zwemles als ze 4,5 jaar zijn.

Betoverend zwemmen

Bekijk de video

Tarieven en Tijden

Ma di do 14.45 – 17.45 uur | Wo en vr 13.00 – 18.00 uur
Za 08.30 – 15.30 uur | Zo 08.30 – 12.30 uur

Zwemlessen 60 minuten
Per les €20,- euro
Per maand €86,70 euro

Zwemlessen 45 minuten
Per les €15,30 euro
Per maand €66,30 euro

Privé lessen
Per les €38,50 euro
2 kinderen 30 minuten €29,- euro per kind

Upgrade lessen
Per les 60,- euro

Betoverend zwemmen

Leren zwemmen is leuk, maar met een beetje toverkracht wordt het zwemmen een stuk leuker! Ga samen met Float het zwemavontuur aan en leer betoverend goed zwemmen. Float is een jonge tovenaarsleerling die vast beraden is zijn A-, B- en C-diploma te behalen. Met alle toverspreuken uit het boek kan hij zichzelf omtoveren in een echte zwemkampioen.

Om te kunnen toveren, heb je natuurlijk wel spreuken nodig! Tovenaar Nietes heeft alle spreuken weggetoverd en hoopt zo dat niemand beter leert zwemmen dan hij. Help Float om alle spreuken terug te krijgen in het zwemtoverboek. Spreuken kun je verdienen door veel te oefenen. Lukt het jou om alle spreuken terug te krijgen in het boek? Dan word ook jij een betoverend goede zwemmer!

Zwemtoverboek

Uw kind krijgt wanneer hij op zwemles gaat een eigen zwemtoverboek. Het zwemtoverboek is ontwikkeld om kinderen met meer plezier en betrokkenheid het zwemtraject te laten doorlopen. Het zwemtoverboek geeft door middel van een leuk en meeslepend verhaal uitleg wat er per vaardigheid en per niveau behaald moet worden om verder te komen in het zwemtraject.

Tegelijkertijd krijgt u als ouder, tijdens het voorlezen van het boek, alle nodige informatie over de voortgang van uw kind en inzicht wat er per vaardigheid wordt verwacht. Het verhaal bevat herkenbare situaties en onderwerpen die de mogelijkheid geven om met uw kind in gesprek te gaan. Denk aan angst, hoogmoed, onzekerheid, het omgaan met tegenslagen en het gevoel van overwinnen.

Zwemlessen in de ochtend

Heeft uw kind behoefte aan een vrije middag en is het zwemmen in het weekend geen optie? Dan is er nu de mogelijkheid om uw kind voor schooltijd te laten zwemmen. Op donderdag en vrijdag van 7.15 uur tot 8.00 uur geven wij zwemles.Kids Lodge staat bekend om de leuke en vrolijke zwemlessen.

De lessen in de ochtend duren 45 minuten. De kosten van alleen de zwemles in de ochtend bedragen €62,75 per maand. Dit bedrag wijkt af in vergelijking met de zwemlessen in de middag. De zwemlessen in de ochtend zijn een kwartier korter dan in de middag.

Afzwemmen

Het zwemdiploma is opgebouwd uit 3 fases

Meer over afzwemmen

Zwemkleding

Vergeet je zwembroek niet!

Meer over zwemkleding

Communicatie

Voortgang, inhalen, ziekte en wijzigingen

Meer over communicatie

Ons topteam

Daan

Manager Sport

Jo

Zweminstructeur

Jolien

Zweminstructeur

Anouk

Zweminstructeur

Elwin

Zweminstructeur en NSO medewerker

Sven

Zweminstructeur & Pedagogisch medewerker

Roel

Zweminstructeur & NSO medewerker 6+ Sport

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kids Lodge Zwemactiviteiten

Klik hier!

Verzenden