Overlevingszwemmen

Aquachild

Het is een nachtmerrie voor iedere ouder: een kind dat niet kan zwemmen en in het water valt. Gelukkig kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd zelfredzaam zijn in het water. Ze moeten alleen weten hoe!

Dat leren wij ze met Aquachild: Lessen overlevingszwemmen.

cursus van 6 weken

Bekijk de video

Wat is Aquachild?

Met Aquachild leren kinderen hoe ze op hun rug kunnen blijven drijven om te ademen. Ook leren ze hoe ze zich in het water kunnen verplaatsen. Aquachild is geschikt voor kinderen vanaf tien maanden tot 4 jaar. De lesmethode is ontwikkeld in de Verenigde Staten, en al veertig jaar een succes!

  • Vanaf 10 maanden: kinderen leren hoe ze op hun rug moeten draaien als ze met hun gezicht in het water zijn gevallen, en hoe ze zo kunnen blijven drijven.
  • Vanaf 2 jaar: kinderen leren hoe ze zich kunnen verplaatsen in het water, met een zwem-drijf-zwemmethode.
  • Na 6 weken overlevingszwemmen kunnen kinderen laten zien wat ze geleerd hebben, met een lange broek en regenjas aan!

Vervolg

Het is belangrijk om na de cursus te blijven oefenen met je kind. Tijdens de cursus leert de docent hoe ouders dit kunnen doen. Na de cursus kun je een tienrittenkaart kopen om samen met de docent alle vaardigheden te blijven oefenen. Deze herhalingslessen zijn één keer per week en duren 15 minuten.

Let op! Dit is een uitgebreid en uniek survivalprogramma dat een extra bescherming biedt voor je kind. De allerbeste bescherming voor je kind ben je zelf. Deze lessen overlevingszwemmen zijn slechts het begin van een leven lang plezier en veiligheid in en rond het water. Oefenen is essentieel voor het behouden en verbeteren van de vaardigheden!

” Wow, wat een gave cursus! Binnen een week was onze zoon in staat om van zijn buik naar zijn rug te draaien.”

Ouders van Julius (3 jaar)

Tarieven en Tijden

Aqachild cursus
Duur 10 minuten
6 weken € 650,-

After Aquachild lessen
Duur 15 minuten
10 rittenkaart € 185,-

Verzenden