Klub | Ouder en kind zwemmen

Babyzwemmen

Je vindt het heerlijk om lekker met je kleine baby thuis te zijn. Knuffelen, liedjes zingen, gek doen, alles trek je uit de kast om het je baby naar de zin te maken. Rond vier maanden wordt de belevingswereld net weer wat groter; het is een perfect moment om te beginnen met een nieuw avontuur, niet alleen voor jou, maar ook voor je baby! 

Babyzwemmen is zon avontuur! Misschien hebben jullie het al gezien tijdens het badmoment, maar wat kunnen ze genieten van water! Doordat je de reactie ziet van jkind in het water, geniet jij natuurlijk ook enorm van deze zwemles. Het ervaren wat je kind leuk vindt, en hem of haar zijn of haar eigen wereld zien ontdekken, is wat jou elke week weer met plezier naar de les toe laat komen.
Babyzwemmen is een ontdekkingsreis voor zowel jou als voor je baby. 

Peuterzwemmen

Lekker spelen, springen en spetteren. Onze peuterzwemlessen staan in het teken van plezier. Spelenderwijs leren de kinderen het water kennen en worden ze watervrij. Onze peuterzwemlessen hebben een positief effect voor de latere zwemlessen. Kinderen leren om zonder angst onder water te gaan en te springen van de kant. Tijdens de peuterlessen maken de kinderen zelfs een begin met het drijven op de buik en rug!

Het zwemmen is ook goed voor de motorische ontwikkeling van de kinderen. Ook op sociaal vlak worden de kinderen sterker, doordat ze nieuwe contacten leggen en samen aan het spelen zijn.

Sfeerimpressie

Bekijk de video

Tijden

Elke maandag, woensdag, donderdag (1,5 tot 4 jaar) en vrijdag. Met uitzondering van de schoolvakanties.

  • 0 – 1,5 jaar > 09:30 – 10:00 uur
  • 1,5 – 2,5 jaar > 10:00 – 10:30 uur
  • 2,5 – 4 jaar > 10:30 – 11:00 uur

Praktische informatie

  • Bij Kids Lodge zwem je in een bad met zoutelektrolyse, zonder hinderlijke chloorlucht. Ook hebben jij en je kind niet of nauwelijks last van een strakke of jeukende huid of rode ogen na het zwemmen.
  • Het water is lekker warm, en de luchttemperatuur is subtropisch.
  • Het zwembad van Kids Lodge is van alle gemakken voorzien: je hoeft bij ons niet van een steil trapje in het water, maar via een mooie brede trap met leuningen.
  • Ons zwembad is 16 meter lang en 6 meter breed en uitermate geschikt voor al onze activiteiten.
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden