Ouder en kind zwemmen

Babyzwemmen

Quality time voor jou en je baby, en spelenderwijs kennismaken met het water. De lessen zitten vol leuke liedjes en spelletjes om je kleine te leren wennen aan het water.  Tijdens de lessen staat het plezier voorop. Maar het zwemmen is ook goed voor de motorische ontwikkeling van je kind. Daarnaast verbetert het zwemmen ook de de hart- en longfuncties. Door de spelletjes waarbij je kind onder water gaat, leert het om zijn adem in te houden. Babyzwemmen kan al vanaf drie maanden (na de eerste inentingen). Op een speelse manier worden de zintuigen van je kind geprikkeld en ontstaan er al snel sociale contacten in de groep: de kinderen spelen samen en doen samen nieuwe ervaringen op.

Als je kindje bij ons op de dagopvang (0-4 jaar) zit, kunt je gratis gebruik maken van het zwembad en met je baby of peuter vrij zwemmen. Dit is mogelijk op maandag- en woensdagochtend. In de vakanties is er geen babyzwemmen.

 

Helaas is het vanwege de corona maatregelen nog niet mogelijk om te komen zwemmen met jullie kindje.

Wij verwachten hier in september weer mee te kunnen gaan starten.

Sfeerimpressie

Bekijk de video

Peuterzwemmen

Lekker spelen, springen en spetteren. Onze peuterzwemlessen staan in het teken van plezier. Spelenderwijs leren de kinderen het water kennen en worden ze watervrij. Onze peuterzwemlessen hebben een positief effect voor de latere zwemlessen. Kinderen leren om zonder angst onder water te gaan en te springen van de kant. Tijdens de peuterlessen maken de kinderen zelfs een begin met het drijven op de buik en rug!

Het zwemmen is ook goed voor de motorische ontwikkeling van de kinderen. Ook op sociaal vlak worden de kinderen sterker, doordat ze nieuwe contacten leggen en samen aan het spelen zijn.

Als uw kind bij ons op de dagopvang (0-4 jaar) zit, kun je gratis gebruik maken van het zwembad en met je baby of peuter vrij zwemmen. Dit is mogelijk op maandag- en woensdagochtend. In de vakanties is er geen peuterzwemmen.

 

Helaas is het vanwege de corona maatregelen nog niet mogelijk om te komen zwemmen met jullie kindje.

Wij verwachten hier in september weer mee te kunnen gaan starten.

Tarieven en Tijden

0 – 1,5 jaar
Ma 09.30 – 10.00 uur
Wo 09.00 – 09.30 uur

1,5 – 2,5 jaar
Ma 10.00 – 10.30 uur
Wo 10.00 – 10.30 uur

2,5 – 4 jaar
Ma 10.30 – 11.00 uur
Wo 9.30 – 10.00 uur

Losse les € 8,-
10 rittenkaart €75,-

Praktische informatie

 

  • Bij Kids Lodge zwem je in een bad met zoutelektrolyse, zonder hinderlijke chloorlucht. Ook hebben jij en je kind niet of nauwelijks last van een strakke of jeukende huid of rode ogen na het zwemmen.
  • Het water is lekker warm, en de luchttemperatuur is subtropisch.
  • Het zwembad van Kids Lodge is van alle gemakken voorzien: je hoeft bij ons niet van een steil trapje in het water, maar via een mooie brede trap met leuningen.
  • Ons zwembad is 16 meter lang en 6 meter breed en uitermate geschikt voor al onze activiteiten.
Verzenden