Houten – Hefbrug 4

Hefbrug 4
3991 LB Houten
info@kidslodge.nl
030 6361062
> KDV 0-4 jaar
> BSO 4-6 jaar
> Zwembad

LRK KDV 829729410
LRK BSO 168277074

Inschrijven

Stap binnen in onze kinderboerderij, waar je kleine dierenliefhebbers kunt zien stralen. Van schattige konijntjes tot kakelende kippen, er valt zoveel te ontdekken en te leren over het boerderijleven.

Maar dat is niet alles! Bereid je voor op een speelparadijs van maar liefst 5000 m2, waar kinderen vrij kunnen rennen, klimmen en hun energie kwijt kunnen. Er zijn talloze fantasierijke speelzones, zoals een kaboutertuin, er is altijd iets nieuws te beleven.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een zwembad waar we ABC lessen aanbieden, en je ook kan deelnemen aan baby- en peuterzwemmen.

Dagopvang

Welkom op de Hefbrug in Houten, waar we een scala aan kinderopvangmogelijkheden bieden voor verschillende leeftijdsgroepen. Onze locatie is trots om drie babygroepen, twee 2+ groepen en twee 3+ groepen te huisvesten, waardoor we een liefdevolle en stimulerende omgeving kunnen creëren voor kinderen van verschillende leeftijden.

Bij ons is elke groep speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en interesses van de kinderen in die leeftijdscategorie.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07.30 – 18.30 uur

 

 

“Bij Kids Lodge kan jullie kind al vanaf nul jaar meedoen aan onze afwisselende activiteiten en spelen met allerlei materialen.

Viviana, Manager Kids Lodge KDV Hefbrug 4

BSO 4 tot 6 jaar

In Houten, op de bruisende Hefbrug, bevindt zich een bijzondere plek genaamd de NSO mini’s. Dit is de plek waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar samenkomen voor een scala aan avonturen en ontdekkingen. De kinderen ondergedompeld in een wereld van creativiteit en avontuur. Ze kunnen hun energie kwijt in de tuin en gymzaal waar ze rennen, klimmen en nieuwe vrienden maken. Binnen in de knusse ruimtes vinden ze een overvloed aan kleurrijke materialen om mee te knutselen, verhalen om te lezen en spelletjes om te spelen.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07.30 – 18.30 uur

 

“Wij kiezen ervoor om de jongste NSO groep bij elkaar te houden. Zij hebben een andere benadering, meer verzorging en structuur nodig.

Vanity, Manager Kids Lodge BSO Hefbrug 4

Zwem NSO

Naast het bruisende leven van NSO-mini’s, heeft deze locatie ook een inpandig betoverend zwembad. Dit zwembad is geen gewoon zwembad, het is een plek waar de kleintjes de kunst van het zwemmen leren. Tijdens de NSO-tijd, duiken de kinderen in het water om hun zwemvaardigheden te ontwikkelen (optioneel).

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07.30 – 18.30 uur

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden