Dagopvang

De Babygroep 0-2 jaar

Jullie zijn in verwachting van een kindje: wat een bijzondere periode is dat. De baby is er nog niet, maar je gaat al wel op zoek naar een prettige en vertrouwde opvang voor jullie kostbaarste bezit. Naast de essentiële zorg en aandacht die we bieden op de babygroep, streven we er ook naar om een stimulerende omgeving te creëren waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Op de groep werken wij met Thema’s, ook voor de allerkleinste prikkelen wij hun motoriek door creatieve knutselwerkjes te maken. Ook stimuleren we de kinderen op de groep in zelfredzaamheid ter voorbereiding van de peutergroep. We geloven dat lichamelijke activiteiten en muziek belangrijke elementen zijn voor de groei van een kind. Daarom bieden we deze activiteiten dagelijks aan. We zorgen ervoor dat elke baby individuele aandacht en zorg ontvangt, terwijl ze ook de kans krijgen om te groeien, te ontdekken en plezier te hebben.

De Peutergroep 2-4 jaar

We zingen, knutselen, lezen voor en ontdekken zowel binnen als buiten. Er zijn workshops dans, theater, muziek, gym of natuur! We ontdekken en hebben plezier! Ook maken de kinderen kennis met de voorschoolse methode van Peuterplein. Peuterplein is een methode die de ontwikkelingsgebieden van het jonge kind stimuleert. Samen met de handpop Raai de Kraai ontdekken zij spelenderwijs de wereld om hen heen. Zo bereiden wij de kinderen langzaam voor op de basisschool en helpen we ze zelfstandig te worden.

Op de groepen werken wij met thema’s. Deze thema’s passen binnen het activiteitenprogramma van Peuterplein, duren 4 tot 6 weken en zijn terug te vinden op onze groepen. Buiten de thema’s om besteden wij extra aandacht aan de volgende punten: Zelf aan- en uitkleden (na het middagslaapje), zindelijkheidstraining (zowel op het potje als op de wc’tjes) en normen en waarden.

* De groepsindeling qua leeftijden kan per locatie verschillen.

Workshops

Ontdekken en beleven

De kinderen krijgen unieke workshops* aangeboden door een professional. Tijdens de workshops staan er verschillende ontwikkelingsgebieden centraal: motorische ontwikkeling, samenwerken, zelfvertrouwen opbouwen en de taal-spraakontwikkeling. De kinderen worden continue geprikkeld en beleven bovenal veel plezier! * De inhoud van workshops kan per locatie verschillen.

Babygroep

Bekijk de video

Peutergroep

Bekijk de video

Peuterochtend

Bekijk de video

Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden