Werken bij Kids Lodge

Wij zoeken passie en kwaliteit!

Werken met passie in een inspirerende werkomgeving, vol mogelijkheden. Lol met je collega’s, ontdekken met onze kinderen, trots zijn op je organisatie en van elke dag een feest maken. Dat is werken bij Kids Lodge! Niets is te gek en we zijn graag een tikkie eigenwijs!

Welke afdeling kies jij?

Dagopvang Naschoolse opvang Sporten Feesten

Cultuur

Wij kijken niet naar functies, wij kijken naar mensen. Jij moet doen wat je leuk vindt, daar ben je namelijk goed in. Dan blink je uit en staat de glimlach van oor tot oor op je gezicht en op die van het kind!  

Veiligheid staat bovenaan! De omgeving en onze manier van werken moet veilig zijn voor kinderen, ouders en medewerkers. Met plezier naar je werk gaan vinden wij niet genoeg.

Nee, onze medewerkers hebben passie voor het vak! Zij staan ’s ochtends op met een brede glimlach omdat ze kinderen weer een onvergetelijke dag mogen bezorgen. Plezier uitstralen, humor, creativiteit: het zijn zomaar een paar begrippen die je terugziet bij onze medewerkers.

Medewerkers zijn niet alleen zeer betrokken bij jou als ouder, maar ook bij iemand die onverwacht langskomt en even een praatje wil maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Kids Lodge is vernieuwend en groeit mee met de veranderingen in de tijd. Het aanbod van activiteiten vernieuwen we voortduren en sluit aan bij wat de kinderen willen. Onze medewerkers betrekken we bij het innovatieproces. Wij wachten niet af, morgen gaan we het doen! Een goed idee wordt met open armen ontvangen en uiteraard aangemoedigd. Daarnaast krijg je een klein of groot applausje voor het meedenken.   

Collega's aan het woord

 

“Wil je meer informatie over werken bij Kids Lodge of onze vacatures?

Bel ons via 030 6361062 of mail naar ikwilwerken@kidslodge.nl.

Wij helpen je graag verder!”

Rob, HR Manager

Onze Kids Lodge Academie

Om een kinderopvang van goede kwaliteit te bieden, is het nodig ons personeel continu bij te scholen en hen de gelegenheid te bieden zich verder te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van onze Kids Lodge academie. De Kids Lodge academie biedt verschillende programma’s aan die aansluiten op de inhoud van de functie en de nodige vaardigheden. Behaalde certificaten:

Ons topteam

Team Junior

6, 7 en 8 jaar

Team KDV

0 tot 4 jaar

Team Mini

4 en 5 jaar

Team Sport

Kinderfeestjes, zwemles, aquafit en nog veel meer

Team IJsselstein

Team IJsselstein

Team vervoer

Onze chauffeurs!
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden