Kinderfeestjes 7 - 9 jaar

Beauty feestje

Prijs: €16,95 per kind
Locatie: IJsselstein

Hou jij van make-up en tutten met vriendinnen? Dan is het Beautyfeestje echt iets voor jou!
Bij dit te gekke feest kunnen make-up, maskertjes, voetenbadjes, nagellak en haarproducten natuurlijk niet ontbreken.

Tijdens het feestje leer je hoe je jezelf op moet maken, nadat je gezicht fijn en zacht aanvoelt door een zelf gemaakt maskertje. Ook de haren worden niet vergeten en prachtig gevlochten of gekruld.
Nadat jullie ook de mooiste kleding aan hebben, kan de fotoshoot van de beauty’s beginnen!

Bioscoop feestje

Prijs: € 14,95 euro per kind

Het privé bioscoop feestje, hoe gaaf! Een Bioscoop maar dan helemaal voor jezelf! Kies een film uit in overleg met Kids Lodge en ervaar dit in onze prive bioscoop. Van te voren maak je samen met de begeleider een lekkere bak popcorn en een milkshake voor tijdens de zelf uitgekozen film.

Boogschieten

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Altijd al willen boogschieten? Bij dit stoere kinderfeest leert uw kind samen met vrienden en vriendinnen op een spelenderwijs hoe je moet boogschieten.

Na uitleg van onze instructeur over veiligheid en de techniek van het boogschieten, gaan de kinderen zelf aan de slag. Het feestje duurt twee uur. Tijdens deze twee uur worden er verschillende activiteiten uitgevoerd die in het teken staan van het stoere boogschieten. Hierbij werken we met speciale kinderpijlen!

Bumpball

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Bump elkaar omver en scoor!
Wil je een actief kinderfeestje vieren waarbij iedereen dubbel ligt van het lachen? Dan is het bumpball feestje echt wat voor jou! Bumpball is het ideale feestje om eens lekker met elkaar te lachen, stoeien en natuurlijk vooral elkaar omver te bumpen. Al je vriendjes en vriendinnetjes liggen gegarandeerd dubbel van het lachen! Na instructies over de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. De instructeur organiseert de leukste spelletjes en activiteiten. Nadat iedereen de techniek van het omvallen en opstaan doorheeft, is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje! Botsen, omvallen, tikken en natuurlijk een potje voetbal tot slot maakt het een ideaal feestje voor deze leeftijd!

Combinatie feest

Kan jij niet kiezen tussen al onze toffe kinderfeestjes? Kies dan voor het combi kinderfeest! Stel je eigen kinderfeestje samen met al je favoriete activiteiten. Alle bovenstaande activiteiten kunnen gekozen worden! Maak het zo gek als je zelf wilt.

 • Combi feest 2,5 uur: 2 activiteiten naar keuze (€21,95 euro per kind)
 • Combi feest 3 uur: 2 activiteiten naar keuze (€24,95 euro per kind)
 • Combi feest 3,5 uur: 2 activiteiten naar keuze (€27,95 euro per kind)
 • Combi feest 3,5 uur: 3 activiteiten naar keuze (€31,95 euro per kind)
 • Combi feest 4 uur: 2 activiteiten naar keuze (€31,95 euro per kind)
 • Combi feest 4 uur: 3 activiteiten naar keuze (€34,95 euro per kind)

Disco feestje

Prijs: €14,95 euro per kind
Locatie: Houten

Lichten uit en muziek aan: tijd voor disco! Lekker dansen met vrienden of vriendinnen op de leukste muziek van dit moment.

De DJ (optioneel) van Kids Lodge zal zorgen voor een heerlijke beat om op te dansen en de dansbegeleider die aanwezig is zal ervoor zorgen dat geen enkel kind langs de kant wil zitten. Gedurende het twee uur durende feestje zullen er verschillende dansspelletjes worden gedaan, zoals: limbodansen, stopdans en een danscompetitie. Deze kunnen de kinderen al thuis voorbereiden, waardoor de voorpret alleen maar leuker wordt.

Discozwemmen

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Je eigen privéfeestje in het zwembad! Lekker swingen én leuke activiteiten doen. Wie wil dat niet?

Direct na ontvangst kleden de kinderen zich om voor het feestje. De instructeur legt uit wat de bedoeling is en daarna: licht uit, spot aan, muziek op volume 10 en het discozwemmen kan beginnen! Er kunnen verschillende activiteiten begeleid worden door onze zweminstructeur, maar dat hoeft niet. De jarige bepaalt.

Beschikbaar op: Vrijdag vanaf 18:30 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur (met uitzondering van de laatste zondag van de maand).

E-fit

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Houdt uw kind van gamen én sporten? Dan is dit feestje zeer geschikt! Met het twee uur durende programma van gamesporten wordt dit een feestje om nooit te vergeten.

Na een korte uitleg over alle games gaan de kinderen zelf aan de slag. Door de uitleg kunnen de kinderen ook zelf de games bedienen. In overleg met de jarige kan er een kleine competitie gehouden worden in het tweede uur, waarbij de kinderen in teams strijden om het E-fitkampioenschap. Tussendoor is er natuurlijk wat te drinken en te snoepen.

Expeditie Robinson

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Dit ken je natuurlijk van tv. Je kunt dit gewoon in Houten doen met jouw kinderfeestje! Er is een kamp rood en kamp blauw. Te herkennen aan de gekleurde hoofdbanden. Het hele feestje strijd jij met je teamgenootjes om de felbegeerde titel! De proeven zijn sportief en spannend. Samenwerken is een must.
Activiteiten waar jij aan mee kunt doen:

 • Behendigheidsproef
 • Denkproef
 • Snelheids proef
 • Samenwerkingsproef
 • Vuurproef
 • Krachtproef

Feestje op maat

Prijs: €16,95 per kind
Locatie: Houten

Kan jij niet kiezen tussen al onze toffe kinderfeestjes? Kies dan voor het combi kinderfeest! Stel je eigen kinderfeestje samen met al je favoriete activiteiten. Alle bovenstaande activiteiten kunnen gekozen worden! Maak het zo gek als je zelf wilt.

Geheim agent

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Welkom op de geheim agent academy. Wij zijn een wereldberoemde school, en hier worden de beste geheim agenten opgeleid. Wat doet een geheim agent eigenlijk? Geheim agent Jo(e) Black is al jaren geheim agent. Geheim agenten zijn behoorlijk schaars en daarom zijn de kinderen opgeroepen om te komen helpen. Er zijn op het moment erg veel boeven en het is zelfs zo erg dat niet alle geheim agenten te vertrouwen zijn. Tijd voor een nieuwe lichting, tijd om de kinderen van jouw kinderfeestje op te leiden tot geheim agent. Maar … geheel onverwachts, wanneer alles op rolletjes loopt, verdwijnt er iets in het hoofdkantoor van Jo(e) Black. Het is van groot belang dat het teruggevonden wordt… nu kan de spanning pas echt beginnen.
Een zinderend, lachwekkend feestje!

Kangoojumpen

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Een kinderfeestje op deze kangoojumps belooft veel springplezier. De speciale schoenen hebben een schoenzool waarmee je kunt springen als een kangoeroe!

Hoe werkt het? Direct na ontvangst trekken de kinderen de kangoojumps aan en starten we met een korte instructie. Eerst wordt er geoefend met het lopen op de schoenen, waarna er verschillende spellen worden gedaan. Kangoojumpen is erg intensief, dus u kunt ervoor kiezen om het in combinatie te doen met een andere activiteit. De kinderen doen dan een uur kangoojumpen en een uur E-fitness.

Kids Hunt

Prijs: € 16,95 per kind
Locatie: IJsselstein

Een zinderende strijd. Zit jij in een voortvluchtig team en weet je de beste schuilplekken te vinden en ben je razend snel? Het andere team krijgt door middel van een telefoon met GPS de locatie van het voortvluchtige team door. Lukt het om de boeven te pakken te krijgen binnen de tijd? De jacht is geopend!

Levend Fortnite

Prijs: € 16,95 per kind
Locatie: IJsselstein

We duiken niet achter de computer of PlayStation maar kruipen in de wereld van de populaire game Fortnite in een gymzaal. Bouw een fort, pak je lasergun en betreed het Royale Battlefield. Speel levend Fortnite en overwin!

Model voor 1 dag Kids Lodge

Model voor 1 dag

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Een model voor 1 dag feestje beloofd veel plezier, make-up en spanning. Alle kinderen zijn nodig voor twee grote opdrachten in de bekende mode en reclame wereld. De zakelijke onderneemster had het allemaal onder controle totdat al haar modellen afbelde. Ze heeft jullie echt nodig en staat te popelen om jullie te ontmoeten!

Kom erachter welke opdrachten behaald moeten worden en wat er allemaal aan vooraf gaat…

Het eindresultaat zal natuurlijk naar de ouders van de jarige gestuurd worden!

Science feestje

Prijs: € 16,95 eur per kind
Locatie: Houten

Professor Abrah en Professor Sarah gaan met de fut. Stoppen met werken. Ze hebben sinds 1975 een Science bedrijf dat veel proefjes en ideeën verkoopt. Nu ze ouder worden en de tijd hun inhaalt (vergeetachtig) is het tijd voor meerdere opvolgers in de wereld! Het professor stel wil dat het geweldige bedrijf blijft bestaan, dit bedrijf en deze proefjes zijn hun trots.

Jullie zijn een geselecteerde groep. Mogelijk winnen jullie een certificaat waar op staat dat je kennis hebt om professor Abrah en Sarah eer aan te doen. Jullie worden mege eigenaren en stellen het professor stel gerust. De professoren hebben hun best bedachte proefjes klaargezet. Althans, voor een deel…

Kom als groep per proefje erachter welk ingrediënt er nodig is om het proefje goed uit te kunnen voeren. Maar PAS OP, een verkeerd ingrediënt kan alles laten ontploffen. Heb je het al groep gevonden? Laat zien dat jullie echte profs zijn en voer het uit.

Spelshow

Prijs: € 16,95 per kind
Locatie: Houten

Zou jij ook zo graag mee willen doen aan 1 van die toffe spelshows op televisie? Dit is jou kans! Wij bieden jou de kans om die spelshow ervaring te beleven in ons eigen Spelshow kinderfeestje! Tijdens dit feestje speel je bekende spellen van tv en nog veel meer! We spelen in teams tegen elkaar. Weet jij de liedjes van Lil Kleine of Famke Louise te raden zonder tekst? Boek nu snel dit feestje!

Sport en spel zwemmen

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Een echt privé zwemfeestje. Hoe stoer klinkt dat? In ons eigen zwembad is twee uur lang alleen uw kinderfeestje aanwezig! Direct na ontvangst kleden de kinderen zich om voor het zwemfeestje. De instructeur legt in het zwembad uit wat de bedoeling is en het feest kan van start! De bedoeling is om samen zoveel mogelijk spelletjes te winnen, van snorkelen tot estafettes. De jarige kiest samen met de instructeur wat hij of zij leuk vindt om te doen! Tussendoor wordt er lekker wat gedronken en krijgen de kinderen iets lekkers.

Beschikbaar op: Vrijdag vanaf 18:30 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur (met uitzondering van de laatste zondag van de maand).

Survival

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Met een groepje vrienden en vriendinnen én een enthousiaste begeleider gaat uw kind de uitdaging aan. Het survivalfeest is een actief feestje in de buitenlucht met uitdagende activiteiten, en vooral: heel veel plezier!

De survival wordt aangepast aan de leeftijd en sportiviteit van de deelnemers. Zo krijgt iedereen de kans om het beste van zichzelf te laten zien. En denk erom: van survivallen word je vies, heel vies! Teambuilding, survivalparcours en vuur maken staan centraal bij het twee uur durende survivalfeestje bij Kids Lodge.

Test Team

Prijs: € 16,95 per kind
Locatie: IJsselstein

Met dit stoere kinderfeestje speel je het programma, bekend van televisie na. De gekke professor staat jullie al op te wachten en heeft zichtbaar zin om aan de slag te gaan. Samen met jouw team ga je de tofste experimenten uitvoeren; vlieg met een drone, maak een steekvlam en bouw een raket. De grappige testen zijn voor alle leeftijden geschikt!

Voetbal

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Is voetballen echt een passie en doet uw kind de hele dag niks liever dan voetballen? Dan is het voetbalfeestje bij Kids Lodge de juiste keuze.

Direct na ontvangst krijgen de kinderen uitleg over het feestje. Vervolgens volgen ze de speelse voetbaltraining van bekende voetballers: de Cristiano Ronaldo vrije trap, het Sergio Ramos spel, de Suarez schwalbe en de Arjen Robben dribbel. Uiteraard wordt er aan het einde nog een spannende voetbalwedstrijd gespeeld.

Bij mooi weer wordt feestje gevierd op het grasveld en in de wintermaanden in de gymzaal.

Zeemeerminzwemmen

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Als een vis in het water!
Onze instructeurs helpen alle kinderen met het aantrekken van de vinnen. Of je nou liever een haai of een zeemeermin bent, dit feestje is één groot feest. Door middel van verschillende spelletjes leren we de techniek van het zwemmen met een monovin aan.

Beschikbaar op: Vrijdag vanaf 18:30 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur (met uitzondering van de laatste zondag van de maand).

Verzenden