Zeist – In de Rups

Heideweg 2
3708 AT Zeist
inderups@kidslodge.nl
030 2080719
06 27924970
> KDV 0-4 jaar

LRK 165874028

Inschrijven

Kinderdagopvang Zeist in de rups

Kinderdagverblijf

Welkom bij ons Kinderdagverblijf In de Rups in Zeist, een speciale plek waar zorg en natuur samenkomen! Gelegen in het prachtige bosrijke gebied, bieden wij een unieke en inspirerende omgeving voor jullie kind. Wat ons kinderdagopvang extra bijzonder maakt, is onze samenwerking met Warande, een verzorgingstehuis voor ouderen met een zorgvraag.

Deze samenwerking creëert een waardevolle interactie tussen jong en oud. We organiseren regelmatig activiteiten waarbij de kinderen en ouderen samenkomen, waardoor er een gevoel van verbinding en begrip ontstaat tussen generaties. Dit draagt bij aan de persoonlijke groei en sociale ontwikkeling van jullie kind.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
06:45 – 18:30 uur

Kinderdagopvang Zeist in de rups

Dagopvang Zeist in de Rups

Kinderdagverblijf In de Rups biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Bij ons kinderdagverblijf is de eigenheid van het kind een uitgangspunt, we hebben respect voor de keuzes van het kind waar en waarmee ze willen spelen en ontdekken. Respect voor de talenten van het kind én de wijze waarop een kind zich ontwikkelt twee van onze uitgangspunten. Op onze kinderdagopvang is veel aandacht voor natuur en bewegen. Ook maken wij gebruik van aromatherapie. Dit is goed voor de luchtwegen en helpt je kindje te ontspannen.

Kids Lodge In de Rups Zeist heeft drie groepen van 0-2 jaar, twee groepen van 2-4 jaar en één verticale groep van 0-4 jaar. De locatie grenst aan Warande Bovenwegen. Regelmatig spelen de kinderen buiten in de tuin of in het bos. Daarnaast gaan we regelmatig op bezoek bij de opa’s en oma’s (bewoners van Warande). Dit is voor iedereen altijd een groot feest.

 

Individuele, respectvolle aandacht en zorg voor het kind staan centraal.

Ook besteden we aandacht aan de sociale interactie met andere kinderen en ouderen.

Rieteke, Manager Kids Lodge In de Rups

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden