Werken bij Kids Lodge

Bij Kids Lodge in Houten en IJsselstein werken meer dan 150 professionals met kinderen van 0-13 jaar. Al onze medewerkers vormen samen de kracht van onze organisatie. We werken nauw samen met elkaar, met de ouders, de lokale gemeenschap en de experts op het gebied van de kinderopvang.

Bij ons kun je zowel werken als medewerker bij de dagopvang, afdeling feesten, sport en/of naschoolse opvang. Dat maakt het werken bij Kids Lodge super afwisselend. We zijn een kweekvijver voor talent en stagiaires. Door onze innovatieve manier van werken in combinatie met een sterke visie op kinderopvang zetten wij ons in voor de groei en ontwikkeling van ieder kind.

En jij telt. Met jouw inzichten en hart voor kinderen maak jij van iedere dag een feestje. Kids lodge zoekt regelmatig nieuwe collega’s.

Onze vacatures

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met het grootste plezier zijn werk kan doen. Bij ons vind je banen met uitdaging en perspectief! Niets is te gek en we zijn graag een tikkie eigenwijs! Nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures?

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Kies de vacature die bij je past en stuur een korte, bondige, leuke brief met cv aan onze afdeling HR via personeel@kidslodge.nl.

Stap 2
Je ontvang binnen 24 uur van ons een bevestiging. Vervolgens kijken we of we jou willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3
Wij nodigen je uit voor een tweede gesprek en bespreken de arbeidsvoorwaarden

Onze gouden regels

Veiligheid staat bovenaan! De omgeving en onze manier van werken moet veilig zijn voor kinderen, ouders en medewerkers. Met plezier naar je werk gaan vinden wij niet genoeg.

Nee, onze medewerkers hebben passie voor het vak! Zij staan ’s ochtends op met een brede glimlach omdat ze kinderen weer een onvergetelijke dag mogen bezorgen. Plezier uitstralen, humor, creativiteit: het zijn zomaar een paar begrippen die je terugziet bij onze medewerkers. 

Medewerkers zijn niet alleen zeer betrokken bij jou als ouder, maar ook bij iemand die onverwacht langskomt en even een praatje wil maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. 

Kids Lodge is vernieuwend en groeit mee met de veranderingen in de tijd. Het aanbod van activiteiten vernieuwen we voortduren en sluit aan bij wat de kinderen willen. Onze medewerkers betrekken we bij het innovatieproces.

Onze Kids Lodge Acadamy

Om een kinderopvang van goede kwaliteit te bieden, is het nodig ons personeel continu bij te scholen en hen de gelegenheid te bieden zich verder te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van onze Kids Lodge academy. De Kids Lodge academy biedt verschillende programma’s aan die aansluiten op de inhoud van de functie en de nodige vaardigheden. Behaalde certificaten:

Collega's aan het woord

Elke maand vertellen wij wat meer over onszelf.

Ons topteam

Team Junior

6, 7 en 8 jaar

Team KDV

0 tot 4 jaar

Team Mini

4 en 5 jaar

Team Sport

Kinderfeestjes, zwemles, aquafit en nog veel meer

Team IJsselstein

Team IJsselstein

Team vervoer

Onze chauffeurs!
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden