IJsselstein Hockeyclub

Zomerdijk 42B
3402 MJ IJsselstein
ijsselstein@kidslodge.nl
06 57566506
> BSO 4-12 jaar

LRK 294015693

Inschrijven

Welkom bij onze locatie, een perfecte plek voor speelplezier ! Onze locatie is strategisch gelegen, aangrenzend aan de hockeyvelden, waardoor kinderen kunnen genieten van extra speelmogelijkheden en sportieve activiteiten. Dit biedt een dynamische en levendige omgeving waarin kinderen hun energie kwijt kunnen en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Deze locatie heeft met een eigen lounge, grote speelruimte, buitenspeeltuin, hockey, handbal en voetbalkooi tal van mogelijkheden om zowel actief bezig te zijn als tot ontspanning te komen. We verdelen de groep in twee leeftijdsgroepen; 4 tot 7 jaar en 7 tot 12 jaar.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

  • Schoolweken 14.00 – 18.30 uur
  • Schoolvakanties 07.30 – 18.30 uur

NSO 4 tot 7 jaar

Als de kinderen naar school gaan, wordt de wereld weer een stukje groter. Nieuwe indrukken en ervaringen vergen veel concentratie en energie van het kind. Kids Lodge kiest ervoor om deze jongste groep kinderen bij elkaar te houden en niet te mixen met oudere kinderen. De kinderen van 4, 5 en 6 jaar hebben een andere aanpak en verzorging nodig en meer structuur.

Ze zijn vaak toch een beetje moe, willen graag op schoot en een extra knuffel en kennen regelmatig periodes van onzekerheid. Ze willen en moeten zich veilig voelen in een kleine, vertrouwde omgeving met leid(st)ers die een vast gezicht zijn. Wij bieden de kinderen een ontspannen sfeer waarin zij dagelijks mogen kiezen uit workshops, vrij spelen of even bijkomen. De middag is afwisselend met actieve en rustige momenten. We bieden elk kind wat het wil en nodig heeft aan uitdaging en aandacht.

NSO 7 tot 12 jaar

Vanaf 7 jaar voelen de kinderen zich groter. Ze kunnen meer aan en ontdekken weer andere kanten van hun wereld.  Naast school wordt vrijetijdsbesteding, vriendjes, vriendinnetjes en hobby’s belangrijker.
De interesses worden specifieker en maken dat het kind voor een langere periode gericht met iets bezig wilt zijn. In deze leeftijdsgroep gaan prestatie en competitie een rol spelen. Door toenemende behoefte van de kinderen aan privacy en zelfstandigheid wordt de relatie met de leid(st)ers anders.

Kids Lodge biedt tal van workshops waaruit kinderen kunnen kiezen, zoals: verschillende vormen van sport en dans , creatieve workshops, natuuractiviteiten en musical/theater/zanglessen. Het hele programma vind je onderaan de pagina.

IJsselstein Hockeyclub

Bekijk de video

 

 

“Een plek waar gevarieerde workshops worden aangeboden. Met diverse disciplines, waar kinderen niet alleen na schooltijd zijn, maar ook hun talenten ontdekken en zich ontwikkelen

Deborah, Kids Lodge Ijsselstein

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden