Klub

Ontdek je talent

De Kids Lodge Klub is de leukste club van Houten! Wij willen alle talenten zoveel mogelijk ontwikkelen! Onze locatie in Houten heeft een tuin van maar liefst 5000 m2! En daar kan je volop ontdekken, beleven, bewegen én…lekker vies worden! We hebben een eigen moestuin, zwembad, tuinatelier, lokalen, gymzaal, natuurkeet en kinderboerderij.

Kids Lodge Klub voor iedereen
Geen contract bij Kids Lodge? Geen probleem! Ook voor jullie hebben we een compleet aanbod aan activiteiten.

Rangers

Hou jij van sport, spel, buiten zijn en samenwerken? Dan is Kids Lodge Rangers echt iets voor jou! Leer knopen, vuur maken, hutten bouwen, omgaan met een kompas en kaart en speel uitdagende spellen! Al deze dingen doe je niet alleen, maar met een groep kinderen van je eigen leeftijd! Graag vooraf aanmelden.

Tijd: Elke zaterdag van 09.30 uur tot 11.00 uur
Leeftijd: Geschikt voor kinderen van 5 tot 11 jaar
LocatieKids Lodge Hefbrug 4

Voor meer informatie: klub@kidslodge.nl

Real life 'Among Us'

Het ongekend populaire spel Among Us spelen we nu bij de KLUB! Het spel wordt normaliter op een ruimteschip gespeeld die zich bevindt op je telefoon of tablet. Maar nu spelen we het in echt! Voltooi jij alle tasks verdeeld over de hele tuin en ontmasker je de “Imposter”? Of ben je heel erg “sus” en saboteur je de hele boel bij elkaar? Speciaal voor alle kinderen van 8 jaar en ouder. Komen jullie ook!?

Aantal: 5 lessen
Wanneer: Vrijdag
Data: 26 maart, 2 april, 9 april, 16 april en 23 april
Tijd: 15:30 -16:30
Kosten: 1 dagtegoed
Leeftijd: 8+ jaar

Voor meer informatie: klub@kidslodge.nl

Peuters in het Wild

Is je peuter graag buiten en nieuwsgierig naar alles wat groeit en bloeit? Doe dan mee met Peuters in het Wild! Maak heksensoep, stap in de plassen, knuffel met onze konijnen, zoek kriebelbeestjes en maak een moestuintje. Educatief, maar vooral ook heel leuk! Ouders zijn welkom om met hun kind mee te doen tijdens de activiteit

Tijd: Één keer in de maand op zaterdag van 10:45 tot 11:30 uur
Leeftijd: Geschikt voor kinderen van 2 t/m 4 jaar
LocatieKids Lodge tuin, Hefbrug 4
Kosten: €8 euro

Eerst volgende les is zaterdag 12 juni! Samen met onze natuurspecialist gaan de peuters leren hoe een lieveheersbeestje leeft en hoe ze zijn vriendjes kunnen worden.

Voor meer informatie: klub@kidslodge.nl

 

Vakantie op de Camping

Er mag veel niet in Nederland, maar vakantie vieren in eigen land mag wel. En dat gaan we doen kleine groepjes kinderen! Tot oktober hebben wij een mooie plek op buitengoed de Boomgaard gehuurd en daar staat onze camper. Eten en drinken gedurende de hele dag. Een leuke dag met veel campingactiviteiten, ravotten en veel plezier en begeleiding van Kids Lodge personeel. Ouders dienen zelf de kinderen  te brengen en halen. De rest verzorgen wij!

Wanneer: Woe/Vrij vanaf 11.30 tot 18.30 uur en Zat/Zon vanaf 10.00 tot 18.00 uur
Voor wie: Kids Lodge kinderen met zwemdiploma A én B. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom.
Kosten: Kids Lodge klanten: 1 vakantietegoed of vriendjes en vriendinnetjes: €50,00 euro

 

Verzenden