Naschoolse Opvang

Mini 4+

Als de kinderen naar school gaan, wordt de wereld weer een stukje groter. Nieuwe indrukken en ervaringen vergen veel concentratie en energie van het kind. Wij bieden de kinderen een ontspannen sfeer waarin zij dagelijks een aanbod krijgen in talent ontdekking. De middag is afwisselend met actieve en rustige momenten. We bieden elk kind wat het wil en nodig heeft aan uitdaging en aandacht.

Bij Kids Lodge werken we met mentoren en kleine stamgroepen. Alle kinderen in deze stamgroep dragen een t-shirt in hetzelfde kleurtje. Fijn voor nieuwe kinderen om te weten, wie er bij jou in het groepje zit, maar ook prettig voor de begeleiders. Bijkomend voordeel, jouw eigen T-shirt wordt nooit vies, dat scheelt weer wassen!
De mentor zorgt er voor dat alle kinderen zich veilig en vertrouwt voelen, zij onderhouden een warme band met hun kinderen. De mentor is ook gelijk het contactpersoon voor ouders. Rust en regelmaat is een belangrijk begrip in onze dagplanning.

Zwem NSO

Wij hebben op maandag, dinsdag en donderdag een speciale zwem NSO. De kinderen krijgen een aangepast middagprogramma aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met hun zwemles.

Je hoeft nergens voor te zorgen, dat doen wij! Zwemkleding, handdoeken en zorgen voor gekamde haren: Wij nemen de hele organisatie over!

Veel van onze zwemdocenten zijn ook pedagogisch medewerker en werken op de overige dagen op de NSO, lekker vertrouwd! Ook op woensdag en vrijdag kan er tijdens de NSO gezwommen worden.

 

” Wij nemen je kind mee op ontdekkingsreis! Het is één groot avontuur waarbij het welbevinden van je kind centraal staat. Je kind kan ook zijn of haar talent ontdekken én ontwikkelen.”

Kiona (NSO manager)

 

Junior 6+

Bij 6 jaar voelen de kinderen zich groter. Ze kunnen meer aan en gaan meer ontdekken.

De wereld wordt weer een beetje groter. Naast school wordt vrijetijdsbesteding, vriendjes, vriendinnetjes en hobby’s belangrijker. De interesses worden specifieker en maken dat het kind voor een langere periode gericht met iets bezig wil zijn. In deze leeftijdsgroep gaan prestatie en competitie een rol spelen.

Vanaf groep 3 zitten kinderen meer in de leerbanken en wordt spelen minder. Reden om hier op de NSO meer op in te spelen. 

Senior 8,5+

Op weg naar zelfstandigheid is een belangrijke factor bij deze leeftijd. Kinderen worden groter en ze krijgen meer verantwoordelijkheid. Om kinderen hierin goed te begeleiden worden hier elke periode enkele workshops op gebaseerd.

De workshops worden leerzaam en hebben een enorme wauw-factor. We maken een combinatie tussen talentontdekking en het voorbereiden op de middelbare school en het zelfstandig zijn van de kinderen. Zo worden er bijvoorbeeld workshops georganiseerd die zij nooit eerder gedaan hebben. Denk maar eens aan Bossabal, golfen of DJ-workshop. We nemen de kinderen verder mee op ontdekkingsreis. Voorbeelden van de leerzame workshops zijn, stage lopen bij kleinere kinderen van de dagopvang en BSO, bezoekje aan de middelbare school, kinderraad – organiseer een disco-avond. 

Workshops

Ontdekken & Ontwikkelen

Bij Kids Lodge is het motto, elke dag een feestje! En een feestje is het zeker op onze NSO’s. Want wij geloven dat ieder kind een uniek talent bezit en het is een feestje om dat te ontdekken!

Door workshops te kiezen maken de kinderen kennis met verschillende disciplines. Ons diverse aanbod begeleidt door professionals geeft de kinderen de mogelijkheid om talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Vakantieopvang

Vakanties zijn een echt feestje bij Kids Lodge. Als je een contract bij Kids Lodge hebt kan je kiezen om naast de 40 schoolweken, ook opvang in vakanties in het contract op te nemen. We hebben drie vakantiepakketten: 6, 9 of 13 tegoeddagen. De vakantieweken zijn voor alle kinderen. Zit je kind niet bij Kids Lodge op de NSO maar wil je wel gebruik maken van onze vakantieopvang? Schrijf je kind dan hier in.

Check hier het programma van onze vakantiekampen

Ontzorgen

Ophalen en  thuisbrengen

Voorschoolse Opvang

Studiedagen

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden