Houten – Tuibrug 2

Tuibrug 2
3991 LC Houten
info@kidslodge.nl
030 6361062
> BSO 6-8 jaar

LRK 855991185

Inschrijven

Stap onze prachtige tuin binnen, waar jullie kinderen zich kunnen onderdompelen in een wereld van waterpret. Onze tuin is uitgerust met verfrissende watersproeiers die zorgen voor spetterend plezier. Kinderen kunnen springen, dansen en spelen in de sprankelende waterstralen, waardoor ze verkoeling vinden op warme dagen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Verken onze betoverende onderwaterwereld, een speciale ruimte die is omgetoverd tot een magische onderwateromgeving, met echte vissen! Met kleurrijke decoraties, zachte verlichting en interactieve elementen, stimuleren we de verbeelding van jullie kinderen en nodigen we hen uit om de mysteries van de zee te ontdekken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

  • Schoolweken 14.00 – 18.30 uur
  • Schoolvakanties 07.30 – 18.30 uur

Inschrijven

BSO 6 tot 9 jaar

Kinderen vanaf 6 jaar komen op de junior locatie. Vanaf groep 3 zitten kinderen meer in de leerbanken en wordt spelen minder. Reden om hier op de NSO meer op in te spelen. Daarom ontvangen wij de kinderen met een lopend buffet. Kinderen kunnen even snel wat drinken en eten om vervolgens lekker uit te razen. Even alle energie eruit in de tuin of gymzaal. Wil je liever even aan tafel blijven zitten en rustig eten en drinken? Even bijkletsen over al je ervaringen op school met een pedagogisch medewerker kan natuurlijk ook.

Om 16.00 uur is het tijd om onze talenten te ontwikkelen tijdens de workshops. Na deze actieve, uitdagende en creatieve workshops is het tijd voor een rustmoment. Samen met de groepsmentor praten de kinderen over de workshop of doen ze een tafelspelletje. Afhankelijk van hoe laat je kind opgehaald wordt is er nog ruimte om te spelen. 

 

Workshops

Kinderen vanaf zes jaar weten al wat beter wat voor een soort workshops ze leuk vinden. Vinden ze sport of techniek of juist theater leuk? We gaan de ontdekkingsreis verder aan, want binnen één discipline is er nog steeds van alles te ontdekken. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld de discipline sport. Fijn dat jij ontdekt hebt dat bewegen helemaal jouw ding is. Maar welke sport past dan bij jou? Ken je alle sporten al en waar ligt jouw talent. Dat gaan wij ontdekken in de workshops.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen elke periode (van vakantie tot vakantie) voor een 6-weeks workshopprogramma waarin kinderen hun talenten verder kunnen ontwikkelen op het gebied van sport, natuur, creatief, dans, theater en techniek.

 

Ontzorgen

Ouders ontzorgen in het dagelijkse leven is onze missie.

Eetklub
Sommige ouders kunnen hun kind pas laat ophalen bij onze opvang. Bij thuiskomst moet er dan nog gekookt worden, het wordt dan erg laat voor je aan tafel gaat. Daarom bieden wij de eetklub aan. Je kind kan een lekkere gezonde warme maaltijd eten.

Sportclub service
Denk aan gitaarles of aan voetbaltraining. Heeft jouw kind deze club precies op de dag dat hij/zij naar de NSO gaat dan bieden wij de clubservice aan. Onze chauffeur brengt de kinderen op het gewenste tijdstip naar de juiste plek.

BSO Junior

Bekijk de video

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden