Workshops NSO 4-12 jaar

Ontdek het talent wat in je zit! 

Bij talentenontwikkeling kijken we naar de 7 meervoudige intelligenties. Het gaat er niet om ‘Hoe knap je bent’, maar ‘Hoe je knap bent’. Ontdek het talent wat in je zit! Ieder kind heeft een talent. Kinderen kunnen bij Kids Lodge ontdekken welke talentgebieden er zijn en welke ze hebben. Deze talenten gaan ze verder ontwikkelen door de verdiepende workshops. Kids Lodge kijkt daarin vooral naar de talenten waar op school minder aandacht aan besteed wordt. 

Dit jaar maken we met de kinderen een Tour de talent. Elke periode worden alle disciplines aangeboden door de vak professionals. Vanuit hun eigen talent helpt elke medewerker de kinderen hun eigen talent te ontdekken. 

Licht uit, spot aan! 

We ontdekken de muzikale wereld van zang, dans, muziekinstrumenten, theater en veel meer… 

Wie is jouw favoriet? Justin Bieber, Ariana Grande, Armin van Buuren? Er wordt heel veel muziek gemaakt, in Nederland maar ook in de rest van de wereld. Op televisie kunnen we genieten van allerlei talentenjachten zoals de mini playbackshow maar je kunt ook ontdekker of zingen in een kinderkoor iets voor jou is.  

Ben je er klaar voor? We roepen alvast: Licht uit, spot aan! 

Op de plaatsen …. START! 

De één houdt van voetbal, de ander van tennis en weer een ander misschien van paardrijden. Heb jij beweegtalent en wil je ontdekken waarin jij kan excelleren?

Je maakt kennis met sporten van sportverenigingen in de buurt maar ook de meest bijzondere sporten komen aan bod. Heb je wel eens van You-fo gehoord? Nee? Hoe weet je dan dat je talent hiervoor hebt? Skaten op een skatebaan, te spannend? Misschien niet als je hier een workshop in hebt gehad. Wij gaan het allemaal ontdekken.

We leveren sportieve prestaties bij al deze verschillende sporten. Kun je bijna niet wachten om te beginnen?
 
Op de plaatsen…..START! 

Pak jouw moment! 

Zomaar even wat namen: Pablo Picasso, Keith Haring, Piet Mondriaan, Vincent van Gogh…..Ken jij ze allemaal? Stuk voor stuk wereldberoemde kunstenaars! Talent voor beeld! Maar bij beeldende talentontwikkeling hoort meer. Denk maar eens aan talent op het gebied van mode, film, regisseren, fotograferen, ontwerpen, creëren, en ga zo maar door. Ook moderne vormen van kunst en beeld komen aan bod: strips, vlogs, blogs en andere digitale media.
 
Kunst, cultuur en media: pak je moment! 

Professoren opgelet! 

Heel veel dagelijkse dingen zijn ooit een keer ontdekt door iemand. Wij staan er vaak helemaal niet meer bij stil tegenwoordig.

Een telefoon is heel normaal en bellen doen we allemaal. Dit allemaal dankzij meneer Bell! Andere namen van wetenschappers zoals Nobel en Einstein heb je misschien wel eens gehoord.

In deze workshops heb je de kans om het wetenschappelijk talent in jezelf te ontdekken. En dat kan op heel veel verschillende manieren. Maar niet alleen de wetenschap komt aan bod. Ook de natuur speelt een belangrijke ontdek-rol. Vogels spotten, vulkanen maken, of alles leren over kriebelbeestjes.
 
Een feestje voor alle jonge “onderzoekers” in de dop! 

Snufje hier, snufje daar … 

Creatieve koks opgelet want koken bij Kids Lodge is net een sport.

Elke week worden er verschillende workshops aangeboden op het gebied van koken. Leer over etiquette, leer over hygiëne en over gezonde voeding.

En natuurlijk bakken, koken, braden of barbecueën we de leukste en lekkerste recepten. Ga aan de slag met een kookboek of verzin zelf een recept en maak de beste creatie samen met Betty Broccoli. 

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden