Houten – Het Zonnetje

Lange Schaft 1
3991 AP Houten
030-6374544
030-3031004
> KDV + BSO

LRK KDV 138513673
LRK BSO 137896621
LRK BSO 8+ 195744755

Inschrijven

Welkom bij Kids Lodge het Zonnetje

Al schijnt buiten de zon niet altijd, bij locatie het Zonnetje is het binnen altijd warm en gezellig. En als het maar even kan is er voor buitenspelen alle ruimte, voor alle kinderen klein en groot.

Opvang voor jullie kind moet een vertrouwde plek zijn, bijna zoals thuis. Wij zien elke dag hoe belangrijk de eerste jaren van jullie kind zijn. Onze pedagogisch professionals zijn ermee vertrouwd dat alle kinderen eigen behoeften hebben en geven de persoonlijke aandacht die jullie kind nodig heeft.

Bij locatie het Zonnetje doen we er alles aan om van de eerste jaren van jullie kind, een fantastische tijd te maken. Voor jullie kind én voor jullie! De tijd waarin jullie kind zichzelf en de omgeving leert kennen, op eigen wijze en in eigen tempo. Waarin het veilig  en vertrouwd, bewust wordt van de eigen grenzen en die van de andere kinderen. Waarin het steeds meer zelfvertrouwen krijgt en groeit naar zelfstandigheid.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07.30 – 18.30 uur

Dagopvang

Op locatie het Zonnetje hebben we drie babygroepen en vier peutergroepen.

Jullie baby maakt in de ontwikkeling naar peuter, tot zo’n 2 jaar, enorm veel mee. De geborgenheid van een vaste groep geeft jullie kind stabiliteit, veiligheid en alle gelegenheid in eigen tempo te leren.

De eigen mogelijkheden ontdekken en eigen maken, van liggen naar kruipen, naar lopen. Besef van eigen zintuigen. Van vloeibaar naar vast eten. Gaan praten, spelen en contact leggen.

Jullie peuter van 2 tot 4 jaar heeft minder individuele zorg nodig. Eten en drinken bijvoorbeeld, doen de kinderen samen. Spelen is leren. Spelend ontdekken en proberen geeft zelfvertrouwen en stimuleert de nieuwsgierigheid.

Buitenschoolse Opvang

Op locatie het Zonnetje hebben we vier groepen 4-7 jaar en twee groepen 7-12 jaar.

Op deze locatie hebben we een theater, atelier, kookeiland met bar, eetcafé, royale binnenruimten met speelverdiepingen, uitdagende spelmaterialen om zelf of samen mee aan de slag te gaan, game-room, bioscoop met echte bioscoopstoelen, gezellige huiskamer, uitdagende speelkamer, bibliotheek, ruimtes om te chillen en een groene buitenruimte.

 

 

“Al schijnt buiten de zon niet altijd, bij locatie het Zonnetje is het altijd warm en gezellig.

Fabienne en Jaquelien, Locatiemanagers Kids Lodge het Zonnetje

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden