Bunnik

Tolhuislaan 3i
3981 HP Bunnik
bunnik@kidslodge.nl
06 34580377
> BSO 4-12 jaar

LRK 275881775

Inschrijven

Welkom bij onze locatie, een perfecte plek voor speelplezier! Onze locatie is strategisch gelegen, aangrenzend aan de korfbalvelden, waardoor kinderen kunnen genieten van extra speelmogelijkheden en sportieve activiteiten. Dit biedt een dynamische en levendige omgeving waarin kinderen hun energie kwijt kunnen en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

  • Schoolweken 14.00 – 18.30 uur
  • Schoolvakanties 07.30 – 18.30 uur

NSO 4 tot 7 jaar

Als de kinderen naar school gaan, wordt de wereld weer een stukje groter. Nieuwe indrukken en ervaringen vergen veel concentratie en energie van het kind. Kids Lodge kiest ervoor om deze jongste groep kinderen bij elkaar te houden en niet te mixen met oudere kinderen. De kinderen van 4, 5 en 6 jaar hebben een andere aanpak, verzorging en meer structuur nodig. 

Ze zijn vaak toch een beetje moe, willen graag op schoot en een extra knuffel en kennen regelmatig periodes van onzekerheid. Ze willen en moeten zich veilig voelen in een kleine, vertrouwde omgeving met leid(st)ers die een vast gezicht zijn. Wij bieden de kinderen een ontspannen sfeer. Ook is het voor deze kleine kinderen wennen om op school te zitten. Het is daarom heerlijk dat onze locatie voldoende ruimte biedt om even hun energie kwijt te kunnen.  De middag is afwisselend met actieve en rustige momenten. We bieden elk kind wat het wil en nodig heeft aan uitdaging en aandacht. 

NSO 7 tot 12 jaar

Vanaf 7 jaar voelen de kinderen zich groter. Ze kunnen meer aan en ontdekken weer andere kanten van hun wereld.  Naast school wordt vrijetijdsbesteding, vriendjes, vriendinnetjes en hobby’s belangrijker.

De interesses worden specifieker en maken dat het kind voor een langere periode gericht met iets bezig wil zijn. In deze leeftijdsgroep gaan prestatie en competitie een rol spelen. Door toenemende behoefte van de kinderen aan privacy en zelfstandigheid wordt de relatie met de leid(st)ers anders. 

 

 

 

“Een mooie plek waar kinderen zich ontwikkelen op het gebied van sport, creatief, techniek en nog veel meer…

Melanie, Kids Lodge Bunnik

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden