Activiteiten 0 – 4 jaar

” Wij bieden innovatieve en professionele activiteiten aan in onze dagopvang. De talenten van het kind én de wijze waarop een kind zich ontwikkelt, zijn belangrijke uitgangspunten.

Danique (Algemeen Manager Kids Lodge)

baby-zwemmen

Baby en peuterzwemmen

Gymmen vanaf 1 jaar

Ontdekken in de gymzaal

Bekijk de video

Peuter Opvang Houten

Peuters in het wild

Niet alleen de oude kinderen, maar ook de jongste groepen genieten van de natuurles. Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft minder speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak. Dat gunnen wij de kinderen bij Kids Lodge ook.

In de winterse kou dansen de peuters op bevroren plassen, horen zij gras kraken onder hun voeten en maken een hand afdruk op een bevroren raam. De peuters zijn op visite geweest bij meneer Mol en hebben zijn huis versierd. Ook hebben ze ‘Annie Aap’ geholpen bij het vinden van een nieuwe boom om in te wonen.

Wekelijks komt onze natuurspecialist langs voor een uitdagende les Peuters in het wild! Peuters in het wild wordt momenteel alleen aangeboden tijdens de opvang.

Deze lessen worden ook op zaterdagochtend aangeboden. Meer info klik hier! 

” Als je kind thuis komt met de woorden: ‘ik heb vandaag het huisje van een molletje versierd’, dan is je dag als ouder sowieso helemaal goed. Heerlijk dat het uitgangspunt bij Kids Lodge zoveel mogelijk naar buiten is! “

Susan (moeder van Emmy 2 jaar)

Verzenden