Activiteiten 0 – 4 jaar

” Wij bieden innovatieve en professionele activiteiten aan in onze dagopvang. De talenten van het kind én de wijze waarop een kind zich ontwikkelt, zijn belangrijke uitgangspunten.

Danique (Algemeen Manager Kids Lodge)

Ontdekken in de gymzaal

Bekijk de video

Baby Massage

baby-zwemmen

Baby en peuterzwemmen

Baby Muziekles

Muziekles vanaf 4 maanden

Op de groep en in onze danszaal geeft onze eigen muziekdocent muziekles aan de kinderen. Deze kennismaking met klanken en muziek stimuleert de persoonlijke en zintuiglijke ontwikkeling. In een veilige en vertrouwde sfeer krijgt je kind alle ruimte om zichzelf en de wereld te ontdekken.

Door te zingen begeleiden wij op een prettige en liefdevolle manier allerlei dagelijkse activiteiten. Opruimen, tanden poetsen, wandelen, met een muzikaal tintje gaan veel dingen als vanzelf.

Door middel van contactspelletjes, bewegingsliedjes en luistermomenten worden tal van vaardigheden ontwikkeld die er voor zorgen dat je kind de wereld vol vertrouwen tegemoet gaat!

Wekelijks komt onze muziekdocent langs voor een leuke les op de groep.

Gymmen vanaf 1 jaar

Peuter Opvang Houten

Peuters in het wild

Niet alleen de oude kinderen, maar ook de jongste groepen genieten van de natuurles. Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft minder speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak. Dat gunnen wij de kinderen bij Kids Lodge ook.

In de winterse kou dansen de peuters op bevroren plassen, horen zij gras kraken onder hun voeten en maken een hand afdruk op een bevroren raam. De peuters zijn op visite geweest bij meneer Mol en hebben zijn huis versierd. Ook hebben ze ‘Annie Aap’ geholpen bij het vinden van een nieuwe boom om in te wonen.

Wekelijks komt onze natuurspecialist langs voor een uitdagende les Peuters in het wild! Peuters in het wild wordt momenteel alleen aangeboden tijdens de opvang.

Deze lessen worden ook op zaterdagochtend aangeboden. Meer info klik hier! 

” Als je kind thuis komt met de woorden: ‘ik heb vandaag het huisje van een molletje versierd’, dan is je dag als ouder sowieso helemaal goed. Heerlijk dat het uitgangspunt bij Kids Lodge zoveel mogelijk naar buiten is! “

Susan (moeder van Emmy 2 jaar)

Dansles vanaf 2 jaar

Dansles is voor peuters een leuke manier om zichzelf fysiek en muzikaal te ontwikkelen. De fantasie van de peuter wordt geprikkeld en de kinderen worden zich bewust van hun eigen bewegingsmogelijkheden.

De lessen zijn rond een bepaald thema opgebouwd. De thema’s passen bij de belevingswereld van de peuters. De dansjuf gebruikt ook attributen en muziekinstrumentjes.

De dansles wordt alleen aangeboden aan de kinderen die op de opvang zitten.

Verzenden