Houten – Tuibrug 3

Tuibrug 3
3991 LC Houten
info@kidslodge.nl
030 6361062
06 30087370
> BSO 9-12 jaar

LRK 709790752

Inschrijven

Voor de sportieve kinderen hebben we een geweldige voetbalkooi waar ze hun voetbalvaardigheden kunnen tonen. Hier kunnen ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes dribbelen, passen en doelpunten scoren. Onze veilige en afgebakende voetbalkooi biedt een stimulerende omgeving waarin uw kinderen hun fysieke kracht en coördinatie kunnen ontwikkelen.

Voor de technologie-liefhebbers hebben we een interactieve gameruimte waar ze kunnen genieten van educatieve en vermakelijke games. Met behulp van moderne technologieën kunnen uw kinderen hun creativiteit en probleemoplossend vermogen stimuleren. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat de spellen educatief verantwoord zijn en aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Bij onze naschoolse opvang hebben we ook een kookcafé waar jullie kinderen kunnen experimenteren met voedselbereiding. Onder begeleiding van onze professionele koks kunnen ze hun eigen gerechten bereiden, variërend van eenvoudige snacks tot heerlijke en gezonde maaltijden.

Om het speelplezier compleet te maken, hebben we elke dag toegang tot Ballorig, een spannend indoor speelparadijs. Jullie kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens, glijbanen, klimtoestellen en nog veel meer. Dit biedt hun de mogelijkheid om actief te zijn, sociale vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe vriendschappen te sluiten in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Naschoolse Opvang 9+

Op weg naar zelfstandigheid is een belangrijke factor bij deze leeftijd. Kinderen worden groter en ze krijgen meer verantwoordelijkheid. Om kinderen hierin goed te begeleiden worden hier elke periode enkele workshops op gebaseerd.

De workshops worden leerzaam en hebben een enorme wauw-factor. We maken een combinatie tussen talentontdekking en het voorbereiden op de middelbare school en het zelfstandig zijn van de kinderen. Zo worden er bijvoorbeeld workshops georganiseerd die zij nooit eerder gedaan hebben. Denk maar eens aan Bossabal, golfen of DJ-workshop. We nemen de kinderen verder mee op ontdekkingsreis. Voorbeelden van de leerzame workshops zijn, stage lopen bij kleinere kinderen van de dagopvang en BSO, bezoekje aan de middelbare school, kinderraad – organiseer een disco-avond. 

Openingstijden ma t/m vr 07.30 – 18.30 uur

 

 

 

“De ander Ontmoeten, is ook jezelf beter leren Kennen

Melanie, Kids Lodge Bunnik

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden