Houten – Sport BSO

Groene Hoon 1
3991 LZ Houten
030 6361062
06 18 68 53 60
> SPORT BSO 7+

LRK 908934178

Inschrijven

Bewegen is gezond

Doe mee en ontdek je passie!
Bewegen in de bso is goed voor de gezondheid, de motorische ontwikkeling én voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels, omgaan met winst en verlies, respect en sportief gedrag. Dit stimuleert de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Onze workshops bij Kinderopvang Sport BSO bieden kinderen de kans om nieuwe sporten te ontdekken. We moedigen alle kinderen aan om deel te nemen aan onze workshops en hun passie voor sport te ontdekken.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag
14.00 – 18.30 uur

Onze Sport BSO is voor alle kinderen geschikt, of je nou helemaal gek van sporten bent of dat je juist nog geen verbintenis wil aangaan bij een club, maar als ouder wel wil dat je kind genoeg beweegt. De velden van Hockeyclub Houten bieden veel mogelijkheden om kinderen te laten bewegen en veel buiten te zijn.

Door de samenwerking met veel externe professionals kunnen wij een super tof en gevarieerd programma aanbieden. Je kan het zo gek niet bedenken: golf, atletiek, bumpballen, honkballen, clinics van profvoetballers en nog veel meer. Samen met Sportpunt Houten hebben we veel samenwerkingen via gemeente en verenigingen en zullen we gerichte workshops kunnen aanbieden op het ontwikkelen van sport skills bij kinderen. En aan het einde van elke periode organiseren we leuke toernooien of wedstrijden.

Wacht niet te lang met inschrijven, dit is een unieke kans. Bij inschrijving ontvang je je eigen Kids Lodge Sporttas met trainingskleding en een bidon.

Programma

Maandag | Cricket
We nemen we je mee naar de wereld van cricket onder begeleiding van de assistent-bondscoach voor jeugd cricket. Hij heeft een schat aan ervaring en kennis om met de kinderen te delen. Leer de fijne kneepjes van dit geweldige spel, ontdek de sport en ontwikkel je vaardigheden.

Dinsdag | Voetbal
In de eerste drie weken wordt deze geweldige workshop geleid door de getalenteerde keepster van het meiden onder 17-team van ADO Den Haag. Ze deelt haar passie voor voetbal en helpt de kinderen hun voetbalvaardigheden te verbeteren.

Donderdag | Golf
We nemen de kinderen mee naar de golfbaan in Houten voor een spannende golfclinic. Hier leren ze de basisbeginselen van golf, van het vasthouden van een club tot het slaan van de perfecte slag. Golf is een sport die concentratie, precisie en geduld vereist.

 

Door de samenwerking met veel externe professionals kunnen wij een super tof en gevarieerd programma aanbieden.

Kiona, Manager BSO Kids Lodge

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden