Junior 6+

Vanaf zes jaar voelen de kinderen zich groter. Ze kunnen meer aan en gaan meer ontdekken. De wereld wordt weer een beetje groter. Naast school wordt vrijetijdsbesteding, vriendjes, vriendinnetjes en hobby’s belangrijker. De interesses worden specifieker en maken dat het kind voor een langere periode gericht met iets bezig wil zijn. In deze leeftijdsgroep gaan prestatie en competitie een rol spelen.

Dagritme 

Kinderen vanaf zes jaar komen op de junior locatie. Vanaf groep 3 zitten kinderen meer in de leerbanken en wordt spelen minder. Reden om hier op de NSO meer op in te spelen. Daarom ontvangen wij de kinderen met een lopend buffet. Kinderen kunnen even snel wat drinken en eten om vervolgens lekker uit te razen. Even alle energie eruit in de 2000m2 grote tuin of gymzaal. Wil je liever even aan tafel blijven zitten en rustig eten en drinken? Even bijkletsen over al je ervaringen op school met een pedagogisch medewerker kan natuurlijk ook. 

Om 16.00 uur is het tijd om onze talenten te ontwikkelen tijdens de workshops. Na deze actieve, uitdagende en creatieve workshops is het tijd voor een rustmoment. Samen met de groepsmentor praten de kinderen over de workshop of doen ze een tafelspelletje. Afhankelijk van hoe laat je kind opgehaald wordt is er nog ruimte om te spelen.  

Workshops 

Kinderen vanaf zes jaar weten al wat beter wat voor een soort workshops ze leuk vinden. Vinden ze sport of techniek of juist theater leuk? We gaan de ontdekkingsreis verder aan, want binnen één discipline is er nog steeds van alles te ontdekken. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld de discipline sport. Fijn dat jij ontdekt hebt dat bewegen helemaal jouw ding is. Maar welke sport past dan bij jou? Ken je alle sporten al en waar ligt jouw talent. Dat gaan wij ontdekken in de workshops.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen elke periode (van vakantie tot vakantie) voor een 6-weeks workshopprogramma waarin kinderen hun talenten verder kunnen ontwikkelen op het gebied van sport, natuur, creatief, dans, theater en techniek.  

Eten en drinken 

Bij Kids Lodge hanteren we een gezond voedingsbeleid. Als kinderen uit school komen staan er kannen met water en een volkoren cracker met zuivelspread, pindakaas of light jam klaar.

Wanneer de kinderen aan tafel gaan, eten zij groente en fruit. Het groente en fruitaanbod is afhankelijk van het seizoen. Zo laten we de kinderen ook kennis maken met de minder bekende fruitsoorten.

Aan het einde van de workshop sluiten we met de workshopgroep af aan tafel en drinken we een glas water en eten we een volkoren koekje. 

Ontzorgen 

Ouders ontzorgen in het dagelijkse leven is onze missie.

Eetklub (Sport)clubservice Fietsservice Zwemmen tijdens NSO

Sfeerimpressie

Bekijk de video

Ons topteam

Kirsten

NSO medewerker 6+ Creatief

Quinty

NSO Houten

Lars

Zweminstructeur & NSO

Joyce

NSO Medewerker
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden