Ophalen en thuisbrengen

Met de golfkar!

Bij Kids Lodge worden de kinderen met verschillende vervoersmiddelen opgehaald. Van bijna alle basisscholen halen wij kinderen op. Op onze locaties vind je ons vervoersbeleid.

Voor ouders is het soms haasten aan het einde van de dag. Wij kunnen ouders een handje helpen door de kinderen thuis te brengen op vaste tijden. Dat geeft net even dat extra stukje rust om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.  Wij brengen de kinderen naar huis tussen 17.30 en 18.30 uur.

Uitstapjes

In de schoolvakanties en tijdens de NSO middagen maakt Kids Lodge regelmatig gebruik van de mogelijkheid om uitstapjes te maken met de kinderen. Kinderen, die op uitstapje gaan, zullen deelnemen aan het verkeer. Dit kan te voet gebeuren, met de fiets, met de golfkar, de auto of het openbaar vervoer.

De pedagogisch medewerkers zijn zich bewust van de verantwoordelijkheid die ze dragen voor andermans kinderen en zorgen dat de veiligheid van de kinderen gewaarborgd is. De pedagogisch medewerkers die het uitstapje uitvoeren zorgen er voor dat de activiteit goed voorbereid is en het vervoer op een veilige manier gebeurd.

Fietsbeleid

Wij stimuleren de zelfstandigheid die bij de leeftijd van de kinderen past. De meeste kinderen van 10 jaar zijn zelfstandig genoeg om aan het verkeer deel te nemen.

In de zomermaanden kunnen de kinderen zelf naar huis fietsen of worden opgehaald. In wintermaanden is het donker buiten en is het prettig als er iemand een stuk mee fietst. Er fietsen iedere dag twee pedagogisch medewerkers mee om 17.45 uur vanaf de senior locatie. Er worden twee routes gefietst:
– Route 1: Rode fietspad richting Castellum
– Route 2: Oude Dorp en dan naar het Rond

De kinderen kunnen als ze vlakbij huis zijn zelf hun weg vervolgen. Indien een andere tijd gewenst is, dan moet het kind zelf naar huis fietsen of moeten worden opgehaald. Er wordt dan niet mee gefietst. Wij willen jullie vragen zorg te dragen voor een goede fiets met verlichting.

(Sport)clubservice

Hoewel je bij Kids Lodge alle sporten kan uitproberen hebben veel kinderen ook al een sport, muziekinstrument of ander clubje gekozen waar zij zich aan willen verbinden. Denk maar eens aan gitaarles of aan voetbaltraining.

Heeft jouw kind deze club precies op de dag dat hij/zij naar de NSO gaat dan bieden wij de clubservice aan. Onze chauffeur brengt de kinderen op het gewenste tijdstip naar de juiste plek.  

Ons topteam

Linda

Chauffeur & VSO medewerker

Marijke

Chauffeur & VSO medewerker

Wijbrand

Chauffeur

Wim

Chauffeur

Team vervoer

Onze chauffeurs!

Marjolein

Teamleider Vervoer
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden