Workshop disciplines

Welk talent kies jij?

Sport

Tijdens de sportworkshops maken wij kennis met alle vormen van sport. Van judo tot teamsport en van atletiek naar denksport. De sporten worden in gymzalen en in de buitenlucht aangeboden door onze sportdocenten.

Koken

Bakken, grillen, koken en barbecueën, wij ontdekken diverse bereidingsmogelijkheden.
Dit kan thematisch  aangeboden worden zoals in het thema patisserie, vegetarisch of gekoppeld aan een land. Naast koken zijn restaurant gerelateerde activiteiten zoals tafels dekken, etiquette en de bijbehorende hygiëne regels ook een onderdeel.

Techniek

Op techniek les kan je letterlijk en figuurlijk bouwen! We verdiepen ons in elektrotechniek, houtwerking en maken kennis met technisch lego. Het demonteren van apparaten en het ontwerpen van robots maakt de discipline techniek echt uitdagend!

Creatief

Er zijn enorm veel technieken die wij ontdekken bij creatief. Van teken/schilder technieken tot het werken met klei. Ook kun je ontdekken hoe je het beste een kledingstuk kan ontwerpen of ontdek hoe je een decorstuk bouwt. Bij de discipline creatief creëer en ontdek je samen en individueel.

Theater

Musical, comedy en jezelf leren presenteren? Ontdek je talent tijdens deze interactieve en ondernemende discipline. Improviseren, verhaallijnen bedenken en uitvoeren. Wij schenken aandacht aan alle aspecten van podiumkunst!

Muziek

Wij beschikken over verschillende instrumenten en schenken naast muziek ook aandacht aan zang.  Door laagdrempelig kennis te maken met instrumenten ontdekken en ontwikkelen kinderen hun voorkeur en talent voor muziek.

Multimedia

De digitale wereld heeft ons veel te bieden. We ontdekken manieren om te programmeren, fotograferen en kunnen dit uitbreiden door bijvoorbeeld foto bewerking toe te voegen. Ook beschikken wij over gamecoaches die kinderen en ouders handvaten kunnen bieden in de diverse multimedia wereld.

Natuur

De kinderen krijgen de kans om kennis te maken met alles wat de natuur te bieden heeft. Zoals  dieren in en boven de grond, hoe grondstoffen zich ontwikkelen tot product maar wij gaan ook graag op avontuur met een eenden expeditie, natuurspeurtocht of werken in de moestuin!

Tiener (10 jaar en ouder)

De oudste kinderen begeleiden wij graag bij hun volgende stappen. Zoals het bezoeken van middelbare scholen. Kennis opdoen is belangrijk voor je ontwikkeling.  Zo bieden wij hen intern een snuffelstage aan op 1 van onze vestigingen. Wat doet een manager precies? Wat zijn facilitaire werkzaamheden of help mee als maatje op de groep! Allemaal onder begeleiding maar met de ruimte om te ontdekken. Een mooie kennismaken voor de toekomst!

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden