Houten – Zevensprong

Peuterklas

Deze peuterklas van Kids Lodge is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en is geopend van maandag t/m vrijdag. We zijn gevestigd in basisschool de Zevensprong die lessen geeft volgens de principes van het Daltononderwijs en gecertificeerd is met de ‘groene vlag’ (ECO school).

Locatie Zevensprong
Scherpencamp 2 | 3992 RD Houten

Maandag t/m Vrijdag
08.30 – 12.30 uur
Tijdens schoolvakanties gesloten

Voorschoolse Educatie

Onze peuterklas is VE-gecertificeerd. Voorschoolse educatie (VE) is erop gericht vroegtijdig achterstanden te verhelpen door middel van een gericht educatief ontwikkelingsprogramma dat inzet op de brede ontwikkeling.  Met deze methode stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen.  Door samen te zingen, bewegen, lezen, praten en werken helpen de pedagogisch medewerkers de peuters steeds een stapje verder in hun ontwikkeling.

Om de optimale ontwikkelingsomstandigheden te creëren vinden wij het belangrijk dat Kids Lodge een echte partner is in de opvoeding. Zo kan het leren thuis goed aansluiten op het leren bij onze peuterklas.

Ook onze VE-methode heeft een optimale doorlopende leerlijn naar de basisschool. Dat maakt de stap naar het basisonderwijs een stuk kleiner.

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Ons topteam

Alieke

Peuterklas Zevensprong

Annemiek

Pedagogisch medewerker peuterklas
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden