Houten – Zevensprong

Scherpencamp 2
3992 RD Houten
info@kidslodge.nl
030 6361062
> Peuterklas 2-4 jaar

LRK 300460405

Inschrijven

Welkom bij onze Peuterklas de Zevensprong, een warme en vertrouwde plek voor jullie kind! We zijn gevestigd in een speciale groepsruimte binnen basisschool de Zevensprong, waardoor de overgang van de peuterklas naar de basisschool soepel verloopt. Onze locatie biedt een vertrouwde omgeving voor jullie kind, waar ze kunnen wennen aan het schoolgebouw en alvast een voorproefje krijgen van het schoolleven.

Wat onze locatie extra bijzonder maakt, is de prachtige natuurrijke omgeving waarin we ons bevinden. Onze buitenruimte is omringd door groene bomen, kleurrijke bloemen en een uitgestrekt grasveld. Hier kunnen kinderen vrij en veilig spelen, ontdekken en hun zintuigen prikkelen.

Peuterklas

Deze peuterklas van Kids Lodge is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en is geopend van maandag t/m vrijdag. We zijn gevestigd in basisschool de Zevensprong die lessen geeft volgens de principes van het Daltononderwijs en gecertificeerd is met de ‘groene vlag’ (ECO school).

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08.30 – 12.30 uur
Tijdens schoolvakanties gesloten

Voorschoolse Educatie

Onze peuterklas is VE-gecertificeerd. Voorschoolse educatie (VE) is erop gericht vroegtijdig achterstanden te verhelpen door middel van een gericht educatief ontwikkelingsprogramma dat inzet op de brede ontwikkeling.  Met deze methode stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen.  Door samen te zingen, bewegen, lezen, praten en werken helpen de pedagogisch medewerkers de peuters steeds een stapje verder in hun ontwikkeling.

Om de optimale ontwikkelingsomstandigheden te creëren vinden wij het belangrijk dat Kids Lodge een echte partner is in de opvoeding. Zo kan het leren thuis goed aansluiten op het leren bij onze peuterklas.

Ook onze VE-methode heeft een optimale doorlopende leerlijn naar de basisschool. Dat maakt de stap naar het basisonderwijs een stuk kleiner.

 

 

“Onze VE-methode heeft een optimale doorlopende leerlijn naar de basisschool. Dat maakt de stap naar het onderwijs een stuk kleiner.

Kimberley, Manager Kids Lodge Zevensprong

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden