Zwemles in de ochtend

Heeft uw kind behoefte aan een vrije middag en is het zwemmen in het weekend geen optie? Dan is er nu de mogelijkheid om uw kind voor schooltijd te laten zwemmen. Op donderdag en vrijdag van 7.15 uur tot 8.00 uur geven wij zwemles.

Kids Lodge staat bekend om de leuke en vrolijke zwemlessen. Onze ervaren en gepassioneerde zwemdocenten maken van de zwemlessen altijd een feestje. Plezier staat voorop! De docenten dagen ieder kind op zijn of haar eigen niveau uit. We hebben kleine zwemgroepen van maximaal 8 kinderen. Daardoor krijgen kinderen zwemles op maat, en doen ze iedere les succeservaringen op. Zo blijven ze met veel plezier zwemmen.

Zit uw kind in Houten op school, dan kunnen wij ook uw kind naar school toe brengen. Onze pedagogisch medewerksters helpen uw kind graag met omkleden en naar school toe brengen. Het is natuurlijk ook mogelijk om te blijven wachten wanneer uw zoon of dochter aan het zwemmen is, uiteraard met een lekker kopje koffie of thee.

 

Kosten

De lessen in de ochtend duren 45 minuten. De kosten van alleen de zwemles in de ochtend bedragen €61,23 per maand. Dit bedrag wijkt af in vergelijking met de zwemlessen in de middag. De zwemlessen in de ochtend zijn een kwartier korter dan in de middag. De kosten voor de zwemles in de ochtend met vervoer erbij bedraagt €77,48 per maand.

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden