Zomer Houten | 8,5 – 12 jaar 1

Week 1 | 10 - 14 juli

Good mood festival

Kees feestbeest heeft wel zin in een feestje maar heeft hier wel wat hulp bij nodig. Wat dacht je van een festival, 1 die jij mag helpen organiseren? Hoe tof is dat! 
Help jij Kees bij het bouwen van kramen?  En kan jij de lekkerste festival snacks maken? Dan is deze vakantieweek echt iets voor jou! Maar een festival zonder muziek? Dat kan niet! Dansen en muziek maken is onmisbaar deze week. Kom chillen, bouwen, dansen en lekker eten tijdens het goodmood festival!  

FC Kidslodge

Ronald Koeman, kijk je mee?! FC Kids Lodge scout deze week alle toekomstige Messi’s en Ronaldo’s. 
Voetvolley, behendigheid, hooghouden ja, wij hebben dit wel onder de ‘knie’ Stap in de wereld van de profvoetballer en leer over wat de juiste voeding is voor een topsporter. Maar er volgt ook een  
scheidrechters training, XL-voetbal met bumpballen en natuurlijk veel, heel veel voetballen. 
Meld je aan want bij Kids Lodge scoor jij de leukste voetbal week!

Week 2 | 17 - 21 juli

Pretpark mania

Hoe ziet jouw ideale pretpark eruit? Heeft het een thema en wat kun je daar allemaal doen? Bedenk, ontwerp en bouw mee tijdens Pretpark mania.  Ontwerp toffe tickets, spaar Kids Lodge coins en win de prijzen! Een stukje techniek komt ook om het hoekje kijken bij het bouwen van achtbanen. Wij brengen Disneyland en de Efteling gewoon naar Kids Lodge! Hoor jij het deuntje al? Tudutuu-tuudututututuuuuu* 

Sterrenhotel

In hotel Van der Vogel zijn er Kids Lodge sterren te gast. Ansje Dansje, Lin Suikerspin en Jort Sport zijn toe aan wat rust. Helaas zijn de kamers, de welness en het eten niet van hoog niveau. Hier is werk aan de winkel! Help jij mee met het verbeteren van dit hotel? Zoals het organiseren van een heerlijke spa of ga jij als speurneus op zoek naar vermiste items van de gasten? We nemen een kijkje bij de concurrentie en maken er weer een 5 sterren hotel van. Rob Geus plakt hier zijn ‘hier word ik blij van’ sticker! 

Week 3 | 24 - 28 juli

Adventure

Noord, oost zuid, west, wie leest het kompas het best? 
Ben jij gek op avontuur en op actie?! Kun jij verschillende hindernissen ontwijken, speurtochten oplossen en weet jij hoe je moet overleven in de jungle?  Stroop je mouwen op en kom naar Kids Lodge! Wij kunnen jouw kennis en vaardigheden deze week goed gebruiken! Dus schiet jij altijd raak tijdens het katapult schieten? ‘Schiet’ dan gauw onze kant op!

Week 4 | 31 jul - 4 aug

Aan de (be)slag

Buiten koken en buiten eten, dat smaakt naar meer! Deze week leren wij van Betty Broccoli en Letty Spaghetti de fijne (deeg)kneepjes van het vak! Letty Spaghetti en Betty Broccoli hebben namelijk een menu kaart vol met heerlijke recepten. Oh neeeee!! Letty valt over de saus en kan niet meer koken.  
Kom helpen in de keuken, maakt de lekkerste recepten, ontwerp je eigen servies en proef! 

Week 5 | 7 - 11 aug

Press and play

Ben jij een alleskunner net als op tv of doe je mee tijdens levend sjoelen? Ben jij goed in bordspellen of win jij het FIFA toernooi? Dan is deze week echt iets voor jou! Wij zorgen voor een real life variant van spellen en combineren dit met beweging.  Druk op start en doe mee!

Missie groen

Cas Gras is altijd in de natuur te vinden en weet alles van Freek Vonk. Ben jij ook gek op de natuur, de aarde en het heelal?  Deze week is de missie van Cas Gras om al zijn groene kennis met ons te delen. Wij experimenten met natuurlijke materialen en gaan er op uit in de natuur. Maar wij duiken ook in de wereld van Freek Vonk om nog meer te leren over dieren, gaaaaaaf!! 
En jij vraagt je af of dit leuk is…  Ja ‘Natuurlijk’!

Week 6 | 14 - 19 aug

Extremesports

Plaatjes sparen? Nee wij sparen energie voor de Extreme sport week! Want fit de zomer in, dat is ons motto! Deze week heb jij geen tijd om stil te staan. Jouw energie gaat op aan een step marathon, een dance battle en of een potje Archery tag! Gelukkig is er ook tijd om af te koelen en dit doen wij tijdens een tochtje met de kano of ontdekken yoga op sup boards.

Show time

Bij Kids Lodge ben jij de ster! Kun jij goed presenteren, vloggen of acteren? Tijdens deze week verdiepen wij ons in de showbizz. Films, spelshows en programma’s wij spelen hier de hoofdrol in. Ontdek jouw talent en oefen vast je handtekening want de kans is groot dat je die vaak gaat zetten! 

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden