Werken bij Kids Lodge

Kom werken bij Kids Lodge

Bekijk de video

Wij zoeken passie en kwaliteit!

Werken met passie in een inspirerende werkomgeving, vol mogelijkheden. Lol met je collega’s, ontdekken met onze kinderen, trots zijn op je organisatie en van elke dag een feest maken. Dat is werken bij Kids Lodge! Niets is te gek en we zijn graag een tikkie eigenwijs! Nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Klik op vacatures, of mail je open sollicitatie naar ikwilwerken@kidslodge.nl!

Waar zet jij je talenten in?

  • Dagopvang
  • Naschoolse Opvang
  • Sporten
  • Feesten
  • BBL en/of Stage > ikwilwerken@kidslodge.nl

Cultuur

Veiligheid staat bovenaan! De omgeving en onze manier van werken moet veilig zijn voor kinderen, ouders en medewerkers. Met plezier naar je werk gaan vinden wij niet genoeg.

Nee, onze medewerkers hebben passie voor het vak! Zij staan ’s ochtends op met een brede glimlach omdat ze kinderen weer een onvergetelijke dag mogen bezorgen. Plezier uitstralen, humor, creativiteit: het zijn zomaar een paar begrippen die je terugziet bij onze medewerkers. 

Medewerkers zijn niet alleen zeer betrokken bij jou als ouder, maar ook bij iemand die onverwacht langskomt en even een praatje wil maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. 

Kids Lodge is vernieuwend en groeit mee met de veranderingen in de tijd. Het aanbod van activiteiten vernieuwen we voortduren en sluit aan bij wat de kinderen willen. Onze medewerkers betrekken we bij het innovatieproces.

Collega's aan het woord

Onze Kids Lodge Academie

Om een kinderopvang van goede kwaliteit te bieden, is het nodig ons personeel continu bij te scholen en hen de gelegenheid te bieden zich verder te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van onze Kids Lodge academie. De Kids Lodge academie biedt verschillende programma’s aan die aansluiten op de inhoud van de functie en de nodige vaardigheden. Behaalde certificaten:

Ons topteam

Team Junior

6, 7 en 8 jaar

Team KDV

0 tot 4 jaar

Team Mini

4 en 5 jaar

Team Sport

Kinderfeestjes, zwemles, aquafit en nog veel meer

Team IJsselstein

Team IJsselstein

Team vervoer

Onze chauffeurs!
Verzenden