Vijfwal Family Run

Sportparcours

Sportpunt Houten en Kids Lodge hebben de handen ineen geslagen en organiseren voor de derde keer de Vijfwal Family Run over het sportparcours: De Vijfwal.

Er worden drie routes uitgezet, zodat deelname aan de Vijfwal Family Run mogelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar. Er is een route van ongeveer 1,5 kilometer (leeftijd 4+), een route van ongeveer 3,5 kilometer (leeftijd 8+) en een lange route van 5 kilometer (leeftijd 10+). De leeftijden zijn een indicatie, alleen de ondergrens van minimaal 4 jaar staat vast. De routes starten vanaf Park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en de spectaculaire finish is bij Kids Lodge, waar nog een gezellige borrel is.

Betaling

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van een betaalverzoek. Je ontvangt per Whatsapp, sms of mail dit betaalverzoek en de laatste informatie. De deelnemers krijgen van tevoren een betaalverzoek. De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal deelnemers dat je inschrijft met het aanmeldformulier hieronder.

Kosten: €6,- euro per deelnemer per route.

Vijfwal Family Run 2018

Bekijk de video

Tijdens de Vijfwal Family Run worden foto’s en video’s gemaakt en gebruikt voor persberichten in de lokale media. Ook worden deze beelden geplaatst op de website van Sportpunt Houten en Kids Lodge.
Verzenden