Schoonmaakmedewerker Houten

Schoonmaakmedewerker
(32 uur per week)

Kids Lodge is een familiecentrum met vestigingen in Houten en IJsselstein. Kids Lodge is meer dan een opvang alleen. Wij bieden ook educatieve activiteiten voor kinderen en hun ouders zoals bijvoorbeeld zwemlessen en kinderfeestjes. Ook kinderen die extra begeleiding nodig hebben in hun ontwikkeling kunnen bij Kids Lodge (de Jonge Ontdekker) terecht. Bij Kids Logde ontzorgen wij ouders. Zo hebben wij een breng en haal service, een maaltijdservice, studiedagen opvang en bieden wij een fantastisch workshop programma. In de schoolvakanties organiseren we kampen.

Voor meerdere panden van Kids Lodge in Houten zoeken wij een schoonmaakmedewerker voor 32 uur per week. Bij voorkeur werk je 4 of 5 dagen per week en zorg jij ervoor dat alles er spik en span uitziet!

Wat biedt Kids Lodge jou?

  • Een contract voor bepaalde tijd van 32 uur per week met een salaris conform de CAO Kinderopvang in schaal 2 van € 1.754 – € 2.116 op basis van 36 uur per week
  • De Kids Lodge Academie; een programma waarin wij jou continue bijscholen en voorzien van de nodige opleidingen
  • Een werkplek binnen een omgeving waarin ruimte is om jezelf te ontplooien en ontwikkelen maar ook met de faciliteiten om bijvoorbeeld te zwemmen tijdens je pauzes
  • Een eindejaarsuitkering van 2% en een vaste reiskostenvergoeding
  • Een voorrangsregeling voor eigen kind(eren).

Wie zoeken wij?

Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van het kantoor op twee locaties en van een kinderdagverblijf. Je zorgt ervoor dat de kantine er netjes en verzorgd uitziet en voorziet indien nodig collega’s of ouders van koffie en thee.

  • Je bent service gericht
  • Je hebt een positieve houding en uitstraling
  • Samenwerker en flexibel.

Herken je jezelf? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via personeel@kidslodge.nl.

 

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden