Roos en Joline

Wie zijn wij?

Wij zijn Roos en Joline. Wij zijn al lang werkzaam in de kinderopvang. Sinds dit jaar werken wij voor Kids Lodge In de Rups in Zeist.

Ik ben Roos, 31 jaar jong en getrouwd met Dennis en heb twee kinderen. Een dochter van 9 en een zoon van 6 jaar. Ik woon samen met mijn gezin in Odijk. Sinds afgelopen zomer hebben wij een hondje geadopteerd uit Roemenië. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin en de hond naar het bos. Ik vind het leuk om te fotograferen, te skeeleren, of lekker eten met vrienden.

Mijn naam is Joline in ben 44 jaar en woon in Veenendaal. Samen met mijn vriend hebben we een samengesteld gezin met 6 jongens variërend in de leeftijd van 18 tot 5 jaar. Gezellige drukte dus;-). Mijn hobby’s zijn sporten, uit eten gaan, shoppen en lekker erop uit trekken bijvoorbeeld mijn koppie leegmaken met een heerlijke boswandeling.

Wat maakt ons werk zo leuk?

Wat voor ons het werken bij in de Rups in Zeist zo leuk maakt is dat wij een heel fijn en hecht team hebben. De sfeer is goed! We zijn er in goede maar ook in mindere tijden voor elkaar. Sommige collega’s werken hier al meer dan 25 jaar!

Onze locatie is gevestigd midden in het bos. We gaan er dan ook vaak met de kinderen op uit om een lekkere boswandeling te maken. Dit doen wij ook graag met collega’s in onze pauze, een lekker lunchloopje een moment om samen even bij te praten.

Wat maakt het werken met kinderen zo leuk?

Het mooie aan werken met kinderen vinden wij dat ieder kind zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelt. Het is mooi om te zien hoe een lieve baby opgroeit tot een (eigen)wijze peuter;-). Een goede band opbouwen met een kind is dan ook erg belangrijk voor ons. Als wij zorgen voor een veilige omgeving dan kan een kind zich optimaal ontwikkelen. ‘Out of the box’ denken doen wij dan ook graag bijvoorbeeld  tijdens onze knutsel activiteiten. Wij gebruiken dan verschillende materialen ook wel eens op een andere manier, om te leren en te ontdekken.

Kinderen en ouderen…

Wat ons bijzonder maakt is dat wij een samenwerking hebben met een organisatie voor ouderenzorg/revalidatie centrum. Wij gaan met onze kinderen op bezoek bij (eenzame) ouderen. De kinderen noemen hun ‘de opa’s en oma’s’!  Het is mooi om te zien hoe de kinderen en de ouderen hiervan genieten! Tegenover onze speeltuin staan bankjes waar de bewoners lekker kunnen gaan zitten. Kinderen maken dan een praatje met de ‘opa’s en oma’s’. De praatjes gaan over van alles, van een lieveheersbeestje dat langs vliegt tot een vuilniswagen die voorbij komt.

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden