Programma workshops 9+

Ontdek je talent

Ieder kind heeft een talent. Kinderen kunnen bij Kids Lodge ontdekken welke talentgebieden er zijn en welke ze hebben. Deze talenten gaan ze verder ontwikkelen door de verdiepende workshops. Kids Lodge kijkt daarin vooral naar de talenten waar op school minder aandacht aan besteed wordt. 

Hieronder vinden jullie het programma van maart/april 2022 voor 9+ jaar.

Maandag

Sport: Kampspelen. Dit zijn de meest populaire kampspellen! Levend stratego, boompje wisselen, het zakdoekenspel in het bos of gaan we omgekeerd verstoppertje spelen in het kamphuis?

Creatief: Festival knutsel time. Het wordt weer tijd voor een nieuw festival/Boho tasje waarmee je kan pronken als je deze zomer op pad gaat. We maken deze uiteraard helemaal zelf. Ook leer je in deze workshop hoe je moet schminken met glitters en gaan we allemaal leuke boho/festival knutsel maken.

Theater: Wij zijn de oudste van Kids Lodge. Zit jij ook al sinds je luiertijd bij Kids Lodge en ken je het bedrijf door en door? Hoe leuk is het dan om stage te lopen bij de kleintjes. Als echte Senior mag jij de medewerkers assisteren. Uiteraard krijg je dan ook een Kids Lodge crew shirt aan.

Koken: Easy peasy gerechten. Makkelijke, snelle recepten en nog lekker ook! Misschien kan jij papa en mama een keer verrassen met een van de recepten die je hebt geleerd. Onder begeleiding van Maurice worden elke week de heerlijkste gerechten bereid in onze eigen keuken.

Dinsdag

Koken: I love cake. In deze periode gaan we allerlei soorten cakes maken zoals: regenboog cake, versierde cup cakes, wortelcake, marmercake en nog veel meer lekkere varianten. Welke cake is jouw favoriet?

Eropuit: De zomer komt eraan dus hopen op lekker weer om er op uit te gaan.  Neem je stunt step mee naar Kids Lodge en wij gaan naar verschillende skate baantjes in de buurt. Samen gaan de vetste tricks oefenen en laten zien aan elkaar. Let op wel je eigen step mee nemen.

Theater: Wij zijn al hard aan het repeteren voor de Musical Alladin. Ee enthousiaste cast kan niet wachten de musical op te voeren voor de ouders. Deze periode gaan wij verder met repeteren en het maken van de decors en kostuums. Kijkt u er ook al zo naar uit uw kind te zien schitteren?

Sport: Fusion Sports  Wat als je niet kan kiezen tussen 2 sporten? Kan je ze dan niet gewoon combineren? Handbal en korfbal wordt dan gewoon HaKobal. Voetbal, basketbal en handbal wordt Gaelic football. Is honkbal ook te combineren met freerunnen? Vast wel! Wij gaan het in ieder geval proberen, doe je mee?

Event sport: Net als op de kermis kan je kiezen wat je wilt doen. De vetste sportspellen komen voorbij onder leiding van Sean. Welke is jouw favoriet?

Donderdag

Koken: Tutti frutti. We maken met verse en met gedroogde fruitsoorten de lekkerste salades.  Met heerlijke combinaties van groenten en fruitsoorten maken we samen een heerlijk gezonde smoothie. Hou jij hier ook zo van? Geef je dan op voor deze workshop. Je mag ook je eigen recept meenemen, wie weet wordt dat wel de meest favoriete smoothie of salade!

Sport: Camping games. Ga jij mee naar ons Kids Lodge vakantie paradijsje? Lekker zwemmen in het meer, vliegen over het water met de kabelbaan of speel je toch liever een potje badminton of midgetgolf? Het kan allemaal op onze prachtige kampeerplek op camping de Boomgaard in Bunnik. Hou er wel rekening mee, je bent pas om 18 uur terug.

Theater: Zomerfeestje. Zoals de titel al zegt is het iedere week weer een feestje tijdens deze workshop. Van een speurtocht, creatieve zomerknutsel tot aan iets lekkers maken of een ijsje halen in het oude dorp. Wij gaan lekker zomers genieten!

Techniek: Bloembakken van steigerhout. De vorige periode zijn we al begonnen met deze workshop. Jullie zijn zelf al naar Hornbach geweest om hout te halen en er is al druk getimmerd en gezaagd. Deze periode gaan we de puntjes op de i zetten en zorgen wij ervoor dat er straks een prachtige bloembak bij jou in de tuin staat te schitteren.

Creatief: EHBO skills voor jou. Je hebt het vast al eens meegemaakt. Een valpartij op het schoolplein, een bloedneus in de klas of een botsing bij tikkertje tijdens de gymles. Meestal loopt het goed af maar weet je ook wat je moet doen in zulke situaties? Tijdens deze workshop gaan wij actief aan de slag om op een leuke manier te leren hoe je in bepaalde situaties EHBO kan verlenen. Haal jij ook je Kids Lodge EHBO diploma?

Beauty: Wordt jij onze Miss Kidslodge? De komende zes weken maken wij ons klaar voor de Miss Kids Lodge verkiezing. We gaan scherps maken, Tiara’s versieren, een quiz over wereldvrede houden, genieten van een heerlijke beautymiddag, catwalk loop les en nog veel meer. Is deze workshop MISSchien iets voor jou?

Krav Maga: Dit is een weerbaarheidstraining die erg goed is voor je zelfvertrouwen en het bewaken van je eigen grenzen. In de lessen leer je spelenderwijs hoe je je verbaal en fysiek kan verdedigen zodat je weet te handelen in lastige situaties. De lessen worden verzorgd door een ervaren trainer van Body & Defense uit Houten.

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden