Peuters in het Wild

Ontdekken in de natuur

Gaat je kind van 2 tot 4 jaar graag naar buiten? Wij helpen ze met het ontdekken van de natuur.
Dat doen wij met behulp van alle zintuigen. Bij Peuters in het wild beleeft je peuter elke keer een nieuw avontuur. Wij zingen met de ukelele, we speuren, rennen, bouwen en sjouwen. Dit alles doen we na het luisteren van een verhaal. Zo brengen we de natuur tot leven. En de ouders? Die doen gezellig mee!

Ook zijn er bij ons op het terrein dieren aanwezig, zoals schapen en kippen. Deze komen ook zeker voor in de natuurlessen.
Juf Kikker neemt jullie mee op avontuur. Doe inspiratie op, ervaar met je kind de elementen van de natuur en meld je aan voor Peuters in het wild!

We verzamelen in het restaurant op Hefbrug 4 in Houten. Er is koffie en thee voor de papa’s en mama’s.

Ei ei ei het is de maand van mei

Zaterdag 13 mei | 09:30 uur |  Hefbrug 4 Houten

Kom mee, wij gaan kijken of het schaap een ei heeft gelegd! Kan dat niet? Wie legt er wèl eieren dan? We gaan op zoek naar dieren die een ei kunnen leggen en we ontdekken hoe dat dier het ei bewaart. Het gaat over klein en groot, lang en kort en we gaan van eetbare eieren wat lekkers bakken. Beleef Peuters in het Wild met eieren!

Rupsje Nooitgenoeg

Zaterdag 17 juni | 09:30 uur |  Hefbrug 4 Houten

Heb jij wel eens honger? Nou, Rupsje Nooitgenoeg weet daar alles van!  Ervaar wat een rups allemaal eet als hij honger heeft en kom lekker proeven. Misschien word jij wel net zo groot en sterk als de rups. Toch gaat het bij een rups anders, want als hij zich vol gegeten heeft, gebeurt er een groot wonder. Wat zou dat zijn? Beleef dit wonder bij Peuters in het Wild!

 

 

Peuters, kom naar buiten!
Trek laarsjes aan en een goede jas, neem papa, mama, opa of oma mee en ga op avontuur bij Peuters in het Wild.

Je bent 2 of 3 jaar en het is een lust in je leven om te kliederen, klimmen, sjouwen, bouwen, speuren en zingen.
Dat kan allemaal tijdens de natuurles van juf Kikker bij “Peuters in het Wild”! Aan de hand van een verhaal, beleven we samen een mooi avontuur en ben je tegelijk lekker buiten.

Het is laagdrempelig en je mag zelf laten zien of je iets durft! Wedden dat jij je grenzen gaat verleggen?
Beleef de elementen van de natuur en meld je aan. Houd de website van Kids Lodge goed in de gaten, want dit wil je niet missen! Peuters in het Wild, elke keer een feestje!
Zien we je gauw?

Groeten van juf Kikker

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden