Peuter- en kleutervoetbal

Plezier staat voorop!

Je kleine is waarschijnlijk al opgegroeid met een bal aan zijn voeten en kan niet wachten totdat hij of zij echt op voetbal kan. Gelukkig bieden wij de leukste voetbaltrainingen voor kinderen vanaf 3 jaar! Al spelenderwijs leren kinderen het spelletje voetbal kennen. Plezier tijdens de lessen staat bij ons voorop.

Onze docenten bieden veel verschillende spelletjes aan waarbij de kinderen de regels van het voetballen leren. Aan het eind van elke training sluiten we af met een klein partijtje.

Zaterdag 09.00 – 10.00 uur
Losse les € 8,- / 10 rittenkaart € 75,-

Corona maatregelen

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Per kind is 1 ouder/verzorgen toegestaan;
  • Bij binnenkomst dient u een mondkapje te dragen.
  • Wachten is helaas niet mogelijk in het pand van Kids Lodge;
  • Kind heeft bij aankomst zijn sportkleren al aan;
  • Instructeur geeft zoveel mogelijk les op 1,5 meter afstand van de kinderen. Instructeur houdt altijd 1,5 meter afstand van ouders/verzorgers;

Binnen & Buiten

Wat Kids Lodge zo speciaal maakt is dat onze docenten naast voetbal trainer ook pedagogisch medewerker zijn en precies weten in te spelen op het jonge kind.

Onze voetballessen gaan ook altijd door! We hebben namelijk de mogelijkheid om bij slecht weer altijd naar onze gymzaal uit te wijken en bij lekker weer heerlijk buiten te voetballen.

Gastvrij

Als ouder kun je blijven kijken tijdens de training. We hebben buiten een terras waar je de gelegenheid hebt om te kijken naar de les en wanneer de kinderen in de gymzaal zitten kun je daar plaats nemen. Er staat koffie of thee voor je klaar om de vroege uurtjes goed door te komen.

Voor € 25,00 euro kunt u een trainingstenue bestaande uit voetbalshirt en voetbalbroekje bijkopen.

Verzenden