kids night out2
top

Disco avonden

De disco is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Het avondje uit begint al thuis als de meiden een mooi jurkje aantrekken en de jongens hun haren netjes in model kammen. Bij binnenkomst worden de kinderen verwelkomd door ons enthousiaste team. Uiteraard mogen ouders ook even een kijkje nemen. Kids Lodge is veranderd in een ware discotheek, de DJ draait de muziek en de bar is al geopend. Tijdens de avond zullen er verschillende dansspelletjes gedaan worden met de kinderen. Kortom de kinderen zullen een avondje uit zijn in de veilige omgeving van Kids Lodge.
Alle kinderen uit Houten en omgeving zijn van harte welkom om op de Kids Night Out te komen. 

kids night out6
top

Wat is de Kids Night Out

De Kids Night Out is hét avondje uit voor kinderen uit Houten. Net als bij volwassenen kunnen de kinderen verschillende leuke activiteiten doen. Zo worden er discoavonden georganiseerd, wordt er een filmavond gecreëerd, of gaan we een leuke activiteit doen met de kinderen. Ouders hoeven er deze avond niet bij te zijn dus u kunt heerlijk rustig op de bank zitten of juist samen iets leuks ondernemen.

kosten
top

Aanmelden & Tarieven

De kosten voor deelname aan de Kids Night Out zijn € 7,50 per kind. Consumpties zoals verschillende soorten limonade, fristi, appelsap en frisdranken zijn inclusief. Ook wordt er aan de bar twee maal per avond lekkers gereserveerd. Dit kan per thema verschillen. Bij een filmavond zal dit bijvoorbeeld popcorn zijn en bij een discoavond bijvoorbeeld snoep en chips.

Datum volgt snel

 

Aanmelden voor de Kids night out kan hier!

kids night out13
top

Het VIP kinderfeestje

Het VIP-arrangement is een heel speciaal kinderfeestje dat plaatsvindt op de speciale discoavonden van de Kids Night Out. De Kids Night Out-disco is de kinderdisco van Houten voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en vindt maar enkele avonden per jaar plaats. Wanneer jullie een VIP-arrangement geboekt hebben zullen jullie als ware VIP’s behandeld worden.

kids night out7
top

Het programma

Jullie worden ontvangen door een vaste begeleider die de hele avond bij het feestje aanwezig zal zijn. Hij/zij zal er voor zorgen dat alle kinderen meegenomen worden naar een speciale VIP-ruimte. In deze ruimte zullen de kinderen speciale VIP-armbandjes krijgen en zal de instructeur uitleg geven over de avond. Als alle andere kinderen binnen zijn gaan de kinderen naar de disco via de speciale entree. Op het gekozen nummer (door de jarige) komen de kinderen al dansend binnen onder luid applaus van alle andere “normale” gasten. Hier zal hun eigen ober gedurende de avond voldoende frisdrank en ranja en lekkers neerzetten. Want de VIP-kids hoeven natuurlijk niet in de rij te staan bij de bar. 

disco2
top

Kosten

Het VIP feestje duurt van het begin van de Kids Night Out tot en met het einde en kost 12,95 per kind. Deze kosten zijn inclusief drinken, eten en de instructeur. De Kids Night Out duurt meestal twee uur. 

disco
top

Boys Night Out

Eens in het jaar is er een speciale avond waar alleen jongens mogen komen. Deze avond, de Boys Night Out, zal op dezelfde avond plaatsvinden als de Girls Night Out. Elk jaar is het weer een strijd wie het leukste programma heeft. De jongens kiezen er meestal voor, samen met het mannelijke personeel, om in de gamehal te vertoeven. Daar houden ze wedstrijden, tafelvoetbal, Fifa en andere games. Ook wordt er natuurlijk veel gelachen onder het genot van frisdrank, limonade en snoep.

kids night out5
top

Girls Night Out

Eens in het jaar is er een speciale avond waar alleen meiden mogen komen. Deze avond, de Girls Night Out, zal op dezelfde avond plaatsvinden als de Boys Night Out. Elk jaar is het weer een strijd wie het leukste programma heeft. De meiden kiezen er meestal voor, samen met het vrouwelijke personeel, om heerlijk te tutten, cupcakes te maken, make-uppen en nagellakken en te dansen. Ook wordt er natuurlijk veel gelachen onder het genot van frisdrank en limonade.