Onderwaterwereld

16 - 20 augustus

Bil duikbril is als een vis in het water wanneer hij de duikbril solution 3X voor zijn verjaardag heeft gekregen. Hij besluit om direct zijn vissersboot te pakken en een stuk te gaan varen op de zee. Maar hij had niet gekeken naar de zeeën-radar, die code rood aangaf.

De golfen zijn hoog en Bil probeert de boot varend te houden, maar hij slaat over de kop. Bil beland op de bodem van de zee en ontmoet Zorro het Zeepaardje die hem om hulp vraagt. Hij is zijn beste vriend kwijtgeraakt tussen het koraal. Zorro is bang dat de gevaarlijke Hanna de Haai hier iets mee te maken heeft. Kunnen de kinderen vanaf het land iets voor Bil Duikbril en Zorro het Zeepaardje betekenen?
 

 

Highligts

  • Meneer Vis hoe laat is het? Ren zoveel mogelijk stappen, maar pas op dat hij niet achter je aan komt met de waterspuit!  
  • Duikbril solution 3X maken! Wil jij net zo’n coole duikbril maken als die van Bil? Dat kan tijdens deze creatieve workshop.  
  • Hengelspel: Kun jij zo snel mogelijk alle vissen binnen hengelen? Misschien ben jij dan wel de winnaar van dit hilarische spel! 
  • Onderzeeër: We maken vandaag een onderzeeboot! Heb jij enig idee hoe een onderzeeboot eruitziet? 
  • Onderwater mysterie: Een superleuke speurtocht over alles wat zich onderwater afspeelt
Verzenden