Missie en Visie

Elke Dag een Feestje!

Bij Kids Lodge bouwen we elke dag aan een feestelijke wereld waar elk kind de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.

Ons lijfmotto “Elke dag een feestje!” komt tot leven door onze vier pijlers: Ontdekken, Ontwikkelen, Ontmoeten, en Ontzorgen.

Ontdekken

Een ontdekkingsreis voor alle leeftijden!

Betreed onze wereld waar kinderen worden aangemoedigd om hun nieuwsgierigheid te verkennen, zowel binnen als buiten. We stimuleren hun ontdekkingen met een inspirerende omgeving, passend speelgoed, en uitdagende activiteiten, zodat ze zowel in de natuur als binnen kunnen spelen en ontdekken.

Ontwikkelen

Groeien met plezier!

Bij ons draait het om plezierige vooruitgang! We dagen elk kind uit op een leuke manier, prikkelen hun interesses en verbreden hun horizon. Met observatie, stimulatie en begeleiding inspireren we hen om te groeien en te leren in hun eigen tempo.

Ontmoeten

Welkom in ons levendige familiecentrum.

Waar vriendschappen bloeien en banden worden gesmeed, niet alleen tussen de kleintjes, maar ook tussen ouders. Met boeiende workshops, interessante ouderavonden en spetterende evenementen.

Ontzorgen

Jullie rust, ons doel

Wij nemen de zorgen uit handen, zodat ouders kunnen genieten van quality time met hun gezin. Van voedzame maaltijden tot het brengen en halen naar sportclubjes, wij staan klaar om te ondersteunen en te adviseren, altijd met een warm hart en een luisterend oor.

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden