Missie en Visie

Ontdekken

Het begeleiden van kinderen bij het ontdekken van de wereld is een verantwoordelijke taak. Ontdekken kent dan ook vele elementen; een kind moet kunnen experimenteren, uitgedaagd worden en fouten kunnen en mogen maken. Hier leren ze immers van. Kids Lodge doet dit door innovatieve activiteiten aan te bieden, gegeven door onze (eigen) vakspecialisten en professionals. Onze panden staan bekend om de beleving die daarin wordt aangeboden. Dit alles draag bij aan een onvergetelijke, uitdagende en leerzame omgeving.

Ontwikkelen

Ontwikkelen; kinderen doen het elke dag, wij hopelijk ook. Dit is ook van belang bij het meegroeien met de tijd. Elk kind (en mens) is uniek met eigen talenten, passies en interesses. Wij bieden de kinderen alle mogelijkheden, zodat de individuele ontwikkeling niets in de weg staat. Als het nu gaat om een uitdagende omgeving of workshops; Kids Lodge heeft het! Creatief, eigenzinnig, kwalitatief en een beetje anders. Dat maakt ons uniek, net als ieder kind.

Ontmoeten

Wij zien onszelf graag als familiecentrum waarbij iedereen in de gelegenheid is elkaar te ontmoeten. Niet alleen kinderen sluiten hier belangrijke vriendschappen voor het leven, ook ouders en collega’s.  We zorgen hierbij voor een fijne sfeer waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Tijdens evenementen zijn er voldoende momenten om elkaar te ontmoeten. Omdat we het graag samen doen, moedigen we iedereen aan mee te denken en met ideeën te komen.

Ontzorgen

Jij wilt dat je kind in goede, vertrouwde handen is. Je kind voelt zich vertrouwd en thuis bij ons. Kind blij, jij blij. Naast deze vaste basis biedt Kids Lodge meer: De kleine held is niet alleen in capabele handen, maar wij zorgen ook nog eens dat hij of zijn vrolijk thuiskomt, voldaan en met een rugzak vol aan beleefde avonturen. Dit draagt bij aan een goede ontwikkeling. Wij bieden ook ondersteuning bij de opvoeding, want dat is soms al moeilijk genoeg. Wij kijken niet alleen naar het ontzorgen van vandaag, maar ook naar de toekomst. Daarom werken wij ook aan een groene, gezonde en duurzame wereld voor een goede toekomst voor onze kleine helden.

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden