Kunstacademie

8 - 12 augustus

Wil jij jouw creatieve ei kwijt? Laat je gedachten de vrije loop, bedenk, ontwikkel en voer het uit in het atelier van Kids Lodge. In deze artistieke vakantieweek gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van kunst. Geen saaie knutsels maar te gekke creaties waar je trots op kan zijn! 

Maandag 8 augustus

Ochtend

 • Scribbles maken
  Scribbles, ook wel krabbels of in dit geval kunstkrabbels. We gaan onze eigen scribbles maken met kunstenaar Jackson Pollock als inspiratie.

Middag 

 • Zelfportret a la Picasso
  Pablo Picasso is een hele bekende kunstenaar van vroeger. Hij staat onder andere bekend om de zelfportretten die hij heeft gemaakt. Zullen wij dat ook proberen?

Dinsdag 9 augustus

Ochtend

 • Monderiaan cupcakes
  Dinsdag is de dag van Piet Monderiaan, een hele beroemde kunstenaar van vroeger. In de ochtend gaan we cupcakes maken en deze versieren in zijn Monderiaan stijl.

Middag 

 • Maak je eigen Mondriaan kunst
  Nu we in de ochtend hebben kunnen oefenen met de abstracte en geometrische vormen op de cupcakes gaan we nu voor het echte werk. We gaan een echt Monderiaan kunstwerk maken. Ben jij een echte kunstenaar?

Woensdag 10 augustus

Ochtend

 • Les van de boer
  We gaan er op uit! Op naar de kaasboerderij De Ossenwaard. Zij hebben een boerderij en de boer gaat ons les geven over het boerenleven.

Middag 

 • Koddige Kippen schilderen
  Na een ochtend les van de boer is het tijd voor ontspanning. We gaan koddige kippen schilderen in de tuin van de Trimaran. We gaan leren hoe je op een simpele manier kippen schildert, verfspetters aanbrengt én wat je moet doen om je kippen te laten bewegen.

Donderdag 11 augustus

Ochtend

 • Dagboek knutselen
  Een dagboek, een plek voor al jouw geheimen. We gaan er eentje helemaal zelf maken, om te beginnen met de kaft.

Middag 

 • Handlettering
  Jouw dagboek is helemaal van jou alleen. Om hem te personaliseren gaan we het dagboek versieren met handlettering. Bijzondere manier van letters schrijven waarin jij zelf mag kiezen welke kleuren en welke style. Pimp jij hem ook met wat stickers?

Vrijdag 12 augustus

Ochtend

 • Bezoek vlindertuin
  Inspiratie voor kunst kun je op allerlei verschillende plekken opdoen. Deze ochtend gaan wij naar de vlindertuin om te kijken naar alle mooie vlinders en de natuur.

Middag 

 • Vlinders schilderen
  Nadat we in de ochtend hebben gekeken in de natuur en allerlei vlinders hebben gespot is het nu tijd voor een kunsttwist. We zetten de schildersezels in de tuin en gaan de natuur en vlinders schilderen.
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden