Vakantie?!

Vakanties zijn een echt feestje bij Kids Lodge. En wij houden wel van een feestje, dus dan pakken we flink uit! De vakantieweken zijn voor alle kinderen uit Houten en omgeving. Ook als je niet gebruikmaakt van onze opvang.

In onze vakanties zijn er verschillende thema’s met bijbehorende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan: Circus, Fortnight en Boerderij op stelten! In de vakantie werken wij met verschillende leeftijdsgroepen: zomervakantie: 4+ en 6+ en overige vakanties: 4+, 6+ en 9+.

Vakantiepakketten

Als je een contract bij Kids Lodge hebt kan je kiezen om naast de 40 schoolweken, ook opvang in vakanties in het contract op te nemen. We hebben drie vakantiepakketten:

  • 6 tegoeddagen (per opvangdag) (per schooljaar 1 sep t/m 31 aug)
  • 9 tegoeddagen (per opvangdag) (per schooljaar 1 sep t/m 31 aug)
  • 13 tegoeddagen (per opvangdag) (per schooljaar 1 sep t/m 31 aug)

Alle dagen zijn vrij inzetbaar in alle vakanties en alle studiedagen en stakingsdagen. Via de OuderApp kunnen ouders hun kinderen zelf inplannen.

Vakantieopvang zonder contract

Als je een 40 weken contract hebt bij Kids Lodge kan je wel gebruik maken van onze vakantieopvang. Dit kan je aanvragen via de OuderApp.

Tarieven en tijden:
9.30 uur tot 16.30 uur               73,50 euro bruto
7.30 uur tot 18.30 uur               115,50 euro bruto

Natuurlijk zijn een gezonde lunch, tussendoortjes en drinken bij de prijs inbegrepen. En ook fijn: Bij de Belastingdienst kun je een tegemoetkoming aanvragen in de kosten voor vakantieopvang via www.toeslagen.nl

Zit je kind niet bij Kids Lodge op de NSO maar wil je wel gebruik maken van onze vakantieopvang? Schrijf je kind dan hier in.

Zomervakantie

Kids Lodge heeft weer een supergaaf programma voor jullie klaar, vol met uitdagende workshops. Ben je benieuwd naar welke vakantieweek jij echt niet kunt missen? Lees dan snel verder!

Houten

IJsselstein

Beleef het avontuur!

Check hier het programma van de vakantie:

 

Verzenden