Kinderopvang IJsselstein

Kids Lodge is gevestigd in het moderne hockeypaviljoen van HCIJ. De locatie heeft met een eigen lounge, grote speelruimte, buitenspeeltuin, hockey, handbal en voetbalkooi tal van mogelijkheden om zowel actief bezig te zijn als tot ontspanning te komen. Je kan doen waar jij zin in hebt en de pedagogisch medewerkers helpen je hier graag bij. We verdelen de groep in twee leeftijdsgroepen. 4 tot 7 jaar en 7 tot 12 jaar.

4 tot 7 jaar

Als de kinderen naar school gaan, wordt de wereld weer een stukje groter. Nieuwe indrukken en ervaringen vergen veel concentratie en energie van het kind. Kids Lodge kiest ervoor om deze jongste groep kinderen bij elkaar te houden en niet te mixen met oudere kinderen. De kinderen van 4, 5 en 6 jaar hebben een andere aanpak en verzorging nodig en meer structuur.

Ze zijn vaak toch een beetje moe, willen graag op schoot en een extra knuffel en kennen regelmatig periodes van onzekerheid. Ze willen en moeten zich veilig voelen in een kleine, vertrouwde omgeving met leid(st)ers die een vast gezicht zijn. Wij bieden de kinderen een ontspannen sfeer waarin zij dagelijks mogen kiezen uit workshops, vrij spelen of even bijkomen. De middag is afwisselend met actieve en rustige momenten. We bieden elk kind wat het wil en nodig heeft aan uitdaging en aandacht.

7 tot 12 jaar

Vanaf 7 jaar voelen de kinderen zich groter. Ze kunnen meer aan en ontdekken weer andere kanten van hun wereld.  Naast school wordt vrijetijdsbesteding, vriendjes, vriendinnetjes en hobby’s belangrijker.
De interesses worden specifieker en maken dat het kind voor een langere periode gericht met iets bezig wilt zijn. In deze leeftijdsgroep gaan prestatie en competitie een rol spelen. Door toenemende behoefte van de kinderen aan privacy en zelfstandigheid wordt de relatie met de leid(st)ers anders.

Kids Lodge biedt tal van workshops waaruit kinderen kunnen kiezen, zoals: verschillende vormen van sport en dans , creatieve workshops, natuuractiviteiten en musical/theater/zanglessen. Het hele programma vind je onderaan de pagina.

IJsselstein

Bekijk de video

Voeding

Om 17.15 uur kunnen kinderen een warme maaltijd krijgen.

Gezond voedingsbeleid

Zwemmen

Lees meer over onze zwemlessen in ons zwembad in Houten.

Zwemles tijdens de NSO

Kwaliteit

Alles over onze GGD rapporten, certificaten en 'gouden regels'.

Wat verstaan wij onder kwaliteit?

Ons topteam

Anne

Assistent Manager

Rick

Pedagogisch Professional NSO

Charlotte

Pedagogisch Professional Peuterklas & NSO

Dennis

Pedagogisch Professional NSO

Tarieven en Tijden

Wij zijn geopend tot 18.30 uur!

Klik hier!

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden