Kinderfysiotherapie

Ik ben Carlijn, 28 jaar oudĀ  en ben nu 4 jaar werkzaam als algemeen fysiotherapeut en specialiseer me nu voor het 2de jaar d.m.v. de master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. In september 2021 heb ik ook nog een cursus zuigelingenasymmetrie gevolgd voor de diagnostiek en behandeling van een voorkeurshouding bij zuigelingen. Op de dinsdag heb ik op dit moment een werk/stageplek in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

In de praktijk zie ik veel zuigelingen, peuters en kleuters met een motorische ontwikkelingsachterstand. Ik probeer hierbij samen met ouders op speelse wijze de fijne en grove motoriek te bevorderen. Daarnaast zie ik basisschoolkinderen die moeite hebben met schrijven, of niet mee kunnen komen met buitenspelen, gym of zwemles. Verder zie ik ook veel kinderen met sportblessures en groeiklachten.

Ik zal vanaf 24/25 maart starten op de vrijdagochtend bij Kids Lodge. Mochten jullie kinderfysiotherapeutisch advies willen of jullie kind willen laten screenen op motoriek, dan zijn jullie van harte welkom om een afspraak in te plannen via carlijn@gofysio.nl.

 

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden