Informatie overname het Zonnetje

Beste ouders/verzorgers,

Hier vinden jullie alle informatie over de overname van Kids Lodge. Als jullie vragen hebben kunnen jullie het formulier onderaan deze pagina invullen. Uiteraard zijn de locatie managers Jacqueline en Fabienne ook bereikbaar en jullie aanspreekpunt op de vestiging.

Veel gestelde vragen

Prijs 2024

De prijzen voor 2024, zoals reeds aangekondigd door het Zonnetje zullen niet veranderen. Mocht de CAO of andere bedrijfskosten gedurende 2024 fors gaan stijgen, komen wij hier op terug

Prijs 2025

Dat is nu nog niet te overzien maar zal altijd in overleg met de Oudercommissie zijn.

Bedrijfskleding

We zullen voorzichtig invoeren bedrijfskleding gaan invoeren.

De naam het Zonnetje

De naam Het Zonnetje blijft bestaan, wel zal ook Kids Lodge vermeld worden. Het logo Kids Lodge komt ook op het pand van Het Zonnetje.

Peuterklas

Kids Lodge is voornemens een peuterklas te starten (geen vve) van 9-12 uur in de ochtend. Zodra de GGD akkoord is zullen we hier mee starten, wij verwachten dat dit in Februari/Maart 2024 zal zijn.

Facturatie en plaatsing

Deze taak zal verschuiven naar Debicare dit zal starten vanaf januari 2024. Debicare is het administratiekantoor van Kids Lodge en daarmee ook jullie contactpersoon als het gaat om de factuur of vragen over de belastingdienst. Binnenkort krijgen jullie hier een mail over.

Ouder App

Er komt een nieuwe ouder app. Jullie krijgen nog informatie over hoe je deze kunt downloaden en gebruiken.

Indeling groepen

Hier hebben we nog geen zicht op welke mogelijkheden er zijn maar alles gaat in overleg met het team, hoe werken ze het beste en wat is het fijnste. Daarna zal het gedeeld worden met ouders en overleggen we met elkaar. Het kind is hier het belangrijkste. Denk bijvoorbeeld aan de 4 tot 6 jarigen in een aparte groep ipv 4 tm 8 jaar. Nogmaals, we zullen dit alleen doen als wij en het team van Het Zonnetje erachter staan dat het een verbetering is. Anders blijft het zoals het is.

Zwemmen

Naast de A,B en C diploma zwemcursussen biedt Kids Lodge ook ouder en kind zwemmen aan. Binnenkort ontvangen de ouders van de dagopvang een gratis 10 rittenkaart voor ouder en kind zwemmen en/of gymlessen.

 

Ik heb een vraag

Verzenden
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden