IJsselstein

Locatie Hockeyclub

Deze locatie heeft met een eigen lounge, grote speelruimte, buitenspeeltuin, hockey, handbal en voetbalkooi tal van mogelijkheden om zowel actief bezig te zijn als tot ontspanning te komen. Je kan doen waar jij zin in hebt en de pedagogisch medewerkers helpen je hier graag bij. We verdelen de groep in twee leeftijdsgroepen; 4 tot 7 jaar en 7 tot 12 jaar.

Zomerdijk 42B,
3402 MJ IJsselstein
06 57566506
ijsselstein@kidslodge.nl

Locatie Torenuil

Op onze locatie in de Torenuil hebben wij op de bovenverdieping een mooie ruimte waarin we plek hebben om te koken, voor onze natuurhoek en om te lezen in de bibliotheek. Hiernaast hebben we beschikking over het buitenplein, waar een natuurplein wordt aangelegd en een Johan Cruyff Court komt, en kunnen we gebruik maken van de gymzaal die binnendoor bereikbaar is.

De locatie biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn of tot rust te komen. Je kan zelf kiezen wat je wilt doen en de pedagogisch medewerkers staan voor je klaar.

Sint Petersburglaan 29
3404 CV IJsselstein
030-6361062
torenuil@kidslodge.nl

4 tot 7 jaar

Als de kinderen naar school gaan, wordt de wereld weer een stukje groter. Nieuwe indrukken en ervaringen vergen veel concentratie en energie van het kind. Kids Lodge kiest ervoor om deze jongste groep kinderen bij elkaar te houden en niet te mixen met oudere kinderen. De kinderen van 4, 5 en 6 jaar hebben een andere aanpak en verzorging nodig en meer structuur.

Ze zijn vaak toch een beetje moe, willen graag op schoot en een extra knuffel en kennen regelmatig periodes van onzekerheid. Ze willen en moeten zich veilig voelen in een kleine, vertrouwde omgeving met leid(st)ers die een vast gezicht zijn. Wij bieden de kinderen een ontspannen sfeer waarin zij dagelijks mogen kiezen uit workshops, vrij spelen of even bijkomen. De middag is afwisselend met actieve en rustige momenten. We bieden elk kind wat het wil en nodig heeft aan uitdaging en aandacht.

7 tot 12 jaar

Vanaf 7 jaar voelen de kinderen zich groter. Ze kunnen meer aan en ontdekken weer andere kanten van hun wereld.  Naast school wordt vrijetijdsbesteding, vriendjes, vriendinnetjes en hobby’s belangrijker.
De interesses worden specifieker en maken dat het kind voor een langere periode gericht met iets bezig wilt zijn. In deze leeftijdsgroep gaan prestatie en competitie een rol spelen. Door toenemende behoefte van de kinderen aan privacy en zelfstandigheid wordt de relatie met de leid(st)ers anders.

Kids Lodge biedt tal van workshops waaruit kinderen kunnen kiezen, zoals: verschillende vormen van sport en dans , creatieve workshops, natuuractiviteiten en musical/theater/zanglessen. Het hele programma vind je onderaan de pagina.

Workshops

Bij onze kleinste kinderen heeft talentontdekking de focus bij de workshops. Deze jonge kinderen weten nog niet wat er allemaal op de wereld te vinden is aan sport, spel, natuur, techniek, creatief, muziek, dans en theater.

Hoe weet je dan of je ergens passie of talent voor hebt? Onze pedagogische vakdocenten bieden binnen verschillende disciplines workshops aan waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Misschien ontdekt jouw kind wel dat ‘ontdekken in de natuur’ een grote glimlach op het gezicht tovert. Of kom je er bij een sportworkshop achter dat bewegen helemaal jouw ding is.

Kinderen vanaf zes jaar weten al wat beter wat voor een soort workshops ze leuk vinden. Vinden ze sport of techniek of juist theater leuk? We gaan de ontdekkingsreis verder aan, want binnen één discipline is er nog steeds van alles te ontdekken. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld de discipline sport. Fijn dat jij ontdekt hebt dat bewegen helemaal jouw ding is. Maar welke sport past dan bij jou? Ken je alle sporten al en waar ligt jouw talent. Dat gaan wij ontdekken in de workshops.

IJsselstein Hockeyclub

Bekijk de video

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Check hier onze tarieven en voorwaarden

Kwaliteit

Wij zijn gezond en veilig.

Check hier ons beleid

Vacatures

Werken bij Kids Lodge is elke dag een feest!

Kom werken bij Kids Lodge

Ons topteam

Rick

Pedagogisch Professional NSO

Charlotte

Pedagogisch Professional Peuterklas & NSO

Dennis

Pedagogisch Professional NSO

Liane

Teamleider NSO Locatie IJsselstein

Sam

Pedagogisch Professional NSO

Lucinda

Pedagogisch Professional NSO

Marieke

Pedagogisch Professional NSO
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden