Sport NSO Houten

Hockeyclub Houten

Kids Lodge is gevestigd in het moderne hockeypaviljoen van HC Houten. De locatie heeft een eigen lounge, grote speelruimte, hockey-, handbal,- en honkbalvelden.

  • Locatie met eigen lounge, grote speelruimte, hockey-, handbal,-en honkbalvelden.
  • Lekker sportief bezig zijn en energie kwijt kunnen, veel ruimte om buiten te spelen.
  • Exclusief sportaanbod door divers aanbod van sportclinics, gegeven door sportverenigingen.
  • Talentontdekking: Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk en wil ik verder ontwikkelen?
  • Het gemak dat je zo naar de hockeytraining kan. Wij zorgen dat de kids op tijd op training zijn en na afloop (indien dit aan de orde is) weer verder kunnen spelen bij ons.

Mini 4 tot 7 jaar 

Als de kinderen naar school gaan, wordt de wereld weer een stukje groter. Nieuwe indrukken en ervaringen vergen veel concentratie en energie van het kind. Kids Lodge kiest ervoor om deze jongste groep kinderen bij elkaar te houden en niet te mixen met oudere kinderen. De kinderen van 4, 5 en 6 jaar hebben een andere aanpak, verzorging en meer structuur nodig. 

Ze zijn vaak toch een beetje moe, willen graag op schoot en een extra knuffel en kennen regelmatig periodes van onzekerheid. Ze willen en moeten zich veilig voelen in een kleine, vertrouwde omgeving met leid(st)ers die een vast gezicht zijn. Wij bieden de kinderen een ontspannen sfeer. Ook is het voor deze kleine kinderen wennen om op school te zitten. Het is daarom heerlijk dat onze locatie voldoende ruimte biedt om even hun energie kwijt te kunnen.  De middag is afwisselend met actieve en rustige momenten. We bieden elk kind wat het wil en nodig heeft aan uitdaging en aandacht. 

Junior 7 tot 12 jaar 

Vanaf 7 jaar voelen de kinderen zich groter. Ze kunnen meer aan en ontdekken weer andere kanten van hun wereld.  Naast school wordt vrijetijdsbesteding, vriendjes, vriendinnetjes en hobby’s belangrijker.
De interesses worden specifieker en maken dat het kind voor een langere periode gericht met iets bezig wil zijn. In deze leeftijdsgroep gaan prestatie en competitie een rol spelen. Door toenemende behoefte van de kinderen aan privacy en zelfstandigheid wordt de relatie met de leid(st)ers anders. 

Kids Lodge biedt tal van workshops waaruit kinderen kunnen kiezen, zoals: verschillende vormen van sport en dans-, creatieve workshops, natuuractiviteiten en musical/theater/zanglessen. Het hele programma vind je onderaan de pagina. 

Contact

Kids Lodge NSO HC Houten
Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten
030-6361062
info@kidslodge.nl 

LRK: 908934178

Workshops

Ontdek het talent wat in je zit!

Check hier onze workshops

Vakantieopvang

Vakanties zijn een echt feestje bij Kids Lodge!

Check hier de programma's van onze vakanties

Zomervakantie

Zomervakantie vier je bij Kids Lodge!

Check hier ons toffe programma

Ons topteam

Maurice

NSO medewerker

Kiona

NSO Manager
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden