Hockeyclub Houten

Kids Lodge is gevestigd in het moderne hockeypaviljoen van HC Houten. De locatie heeft een eigen lounge, grote speelruimte, hockey-, handbal,- en honkbalvelden.

De locatie biedt tal van mogelijkheden om zowel actief bezig te zijn als tot ontspanning te komen. Je kan doen waar jij zin in hebt en de pedagogisch medewerkers helpen je hier graag bij.

We verdelen de groep in twee leeftijdsgroepen:

  • 4 tot 7 jaar
  • 7 tot 12 jaar

Mini 4 tot 7 jaar 

Als de kinderen naar school gaan, wordt de wereld weer een stukje groter. Nieuwe indrukken en ervaringen vergen veel concentratie en energie van het kind. Kids Lodge kiest ervoor om deze jongste groep kinderen bij elkaar te houden en niet te mixen met oudere kinderen. De kinderen van 4, 5 en 6 jaar hebben een andere aanpak, verzorging en meer structuur nodig. 

Ze zijn vaak toch een beetje moe, willen graag op schoot en een extra knuffel en kennen regelmatig periodes van onzekerheid. Ze willen en moeten zich veilig voelen in een kleine, vertrouwde omgeving met leid(st)ers die een vast gezicht zijn. Wij bieden de kinderen een ontspannen sfeer. Ook is het voor deze kleine kinderen wennen om op school te zitten. Het is daarom heerlijk dat onze locatie voldoende ruimte biedt om even hun energie kwijt te kunnen.  De middag is afwisselend met actieve en rustige momenten. We bieden elk kind wat het wil en nodig heeft aan uitdaging en aandacht. 

Junior 7 tot 12 jaar 

Vanaf 7 jaar voelen de kinderen zich groter. Ze kunnen meer aan en ontdekken weer andere kanten van hun wereld.  Naast school wordt vrijetijdsbesteding, vriendjes, vriendinnetjes en hobby’s belangrijker.
De interesses worden specifieker en maken dat het kind voor een langere periode gericht met iets bezig wil zijn. In deze leeftijdsgroep gaan prestatie en competitie een rol spelen. Door toenemende behoefte van de kinderen aan privacy en zelfstandigheid wordt de relatie met de leid(st)ers anders. 

Kids Lodge biedt tal van workshops waaruit kinderen kunnen kiezen, zoals: verschillende vormen van sport en dans-, creatieve workshops, natuuractiviteiten en musical/theater/zanglessen. Het hele programma vind je onderaan de pagina. 

Contact

Kids Lodge NSO HC Houten
Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten
030-6361062
info@kidslodge.nl 

LRK: 908934178

Workshops

Ontdek het talent wat in je zit!

Check hier onze workshops

Vakantieopvang

Vakanties zijn een echt feestje bij Kids Lodge!

Check hier de programma's van onze vakanties

Zomervakantie

Zomervakantie vier je bij Kids Lodge!

Check hier ons toffe programma

Ons topteam

Maurice

NSO medewerker

Kiona

NSO Manager
Verzenden