Herfstvakantie 2023

Let op! Jullie kind staat in de schoolvakanties niet standaard ingepland. Jullie dienen voor alle dagen dat je gebruik wil maken van vakantieopvang zelf een aanvraag te doen.

Brengen / Start vakantieprogramma

Tussen 07.30-09.30 uur is er inloop. Vanaf 09.30 uur starten wij met ons vakantieprogramma. Later brengen kan, maar wij kunnen dan niet meer garanderen dat alle workshops gekozen kunnen worden. Let op, na 10.00 uur kan het zijn dat de groepen weg kunnen zijn voor een workshop extern. Dus vóór 10.00 uur moet een kind wel echt binnen zijn.

Ophalen / Zwemmen & Workshops

Ons streven is om na workshops en het optioneel vrij zwemmen om 17.15 uur weer terug op locatie zijn. Eerder ophalen kan, maar het kan zijn dat jullie kind nog niet terug is.

 

Houten | Mini 4+

Circus

Kan jij net zo goed balanceren als een acrobaat of maak jij de mooiste circus tent? Kom het ontdekken bij Kids Lodge! Deze week staat namelijk in het teken van Circus. We gaan decor ontwerpen, aan de slag met acrobatiek en zijn natuurlijk net zo grappig als een echte clown. Circus Kids Lodge is geopend en wij maken er samen echt een feestje van!

Aanmelden
Aanmelden kan t/m vrijdag 22 september via de ouder app: > Agenda > Dag aanvragen > Kies datum > Kies herfstvakantie mini.
Betaling: > betalen met tegoed of in rekening brengen op de factuur.

Houten | Junior 6+

Sports world

Een wereld vol met sport! Hoe gaaf is dat? Naast bewegen ontdekken en ontwikkelen wij onze kennis van sport op verschillende manieren. Zoals creatief aan de slag met het ontwerpen van jouw unieke sportoutfit, zweetband of sport magazine. Wij gooien deze week letterlijk en figuurlijk een balletje op met kennis over sport, cultuur en heerlijke gerechten om fit te blijven!

Aanmelden
Aanmelden kan t/m vrijdag 22 september via de ouder app: > Agenda > Dag aanvragen > Kies datum > Kies Herfstvakantie junior.
Betaling: > betalen met tegoed of in rekening brengen op de factuur.

Houten | Senior 8,5 +

Pieken met technieken

Soms is het bikkelen om te ontwikkelen. Maar niet bij Kids Lodge want hier is ontwikkelen een feestje! Wij verdiepen ons in technieken deze week. Denk aan sport technieken, schildertechniek of ontwikkel jij een echte speurtechniek voor rechercheurs? Wij doen dit aan de hand van verschillende expertises.  Van sport tot science en van creatief tot koken. Op ons kan je letterlijk en figuurlijk bouwen deze week want de bouwtechnieken nemen wij ook onder de loep!

Aanmelden
Aanmelden kan t/m vrijdag 22 september via de ouder app: > Agenda > Dag aanvragen > Kies datum > Kies Herfstvakantie senior.
Betaling: > betalen met tegoed of in rekening brengen op de factuur.

IJsselstein 

Planeet Kids Lodge

Ben jij ook gek op de natuur, de aarde en het heelal?  Stap dan deze week in onze raket en kom het ontdekken! Deze week is het onze missie om al onze groene kennis te delen. Wij experimenten met natuurlijke materialen en gaan erop uit in de natuur. Ook nemen wij een kijkje tussen de planeten en gaan sporten met ruimtemannetjes en ufo’s. Kortom wij stralen als een echte Kids Lodge sterren op Planet Kids Lodge!

Aanmelden
Aanmelden kan t/m vrijdag 22 september via de ouder app: > Agenda > Dag aanvragen > Kies datum > Kies herfstvakantie IJsselstein.
Betaling: > betalen met tegoed of in rekening brengen op de factuur.

Bunnik

Hotel de Botel

Wij zijn hotel de botel want wij gaan ons eigen hotel ontwerpen. Een restaurant met geweldige service en gerechten mag daarin niet ontbreken. Daarom gaan wij als chefs  aan de slag!
In een goed hotel is ook een gym te vinden. Daarom blijven wij deze week ook lekker fit in onze eigen binnen en buiten gym! Na al dat harde werk is het nodig om te genieten van een gezichtsmaskertje en ontspanning in onze wellness. Kom jij deze week gezellig inchecken? Gegarandeerd een feestje!

Aanmelden
Aanmelden kan t/m vrijdag 22 september via de ouder app: > Agenda > Dag aanvragen > Kies datum > Kies herfstvakantie Bunnik.
Betaling: > betalen met tegoed of in rekening brengen op de factuur.

Nog geen contract bij Kids Lodge?

Heb je nog geen contract bij Kids Lodge? Vul het formulier in en vier het vakantiefeestje mee!

Bij de Belastingdienst kun je een tegemoetkoming aanvragen in de kosten voor vakantieopvang:

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden