Happy op Hawaii

02 - 06 augustus

Ansje Dansje, Ben Caravan en Gijs Schepijs zijn onderweg naar hoeloeloeloe, het vakantieadres op Hawaiiwaar zij de hele week zullen verblijven. Alle drie hebben ze het afgelopen jaar een fantastische tijd beleefd op de camping bij Kids Lodge, maar ze wilden ook wel een keer met de caravan van Ben naar een lekker warm land.

Eenmaal aangekomen op Hawaii krijgt Ansje Dansje heimwee, gaat de caravan van Ben stuk en smelt opnieuw het schepijs van Gijs. Kunnen de kinderen Ansje Dansje, Ben Caravan en Gijs Schepijs helpen om weer terug te komen in Nederland en hun vakantie voort te zetten op de camping bij Kids Lodge?  

Highlights

  • Hawaii krans maken: Nu onze vakantievrienden zijn aangekomen op het eiland moet er uiteraard een mooie Hawaii krans gemaakt worden als welkom cadeau!  
  • Naar de markt: Lekker snuisteren op de hippiemarkt! 
  • Zomer cocktails maken: Wat een heerlijke versnapering met het mooie weer op komst. Allerlei lekkere ingrediënten in een groot longdrink glas. 
  • Campingspelletjes spelen op de camping: waterballonnen gooien, waterpistolengevecht, flessenvoetbal en nog veel meer spelletjes die gespeeld worden op de camping. 
Verzenden