Foodtruck festijn

26 - 30 juli

Word jij net als Betty Broccoli en Lynn Suikerspin de master chef in je eigen foodtruck?

Kom dan deze week naar het foodtruck festijn en wie weet kook jij de sterren van de hemel in de Mexicaanse, Amerikaanse of Spaanse keuken! Misschien is jouw menukaart zo uitgebreid dat jouw gerechten als warme broodjes over de toonbank gaan.

Highlights

  • BBQ: kolen, aanmaakblokjes, BBQ? Check! Groenten, gewassen & gesneden? Check! Borden, bestek, servetten en sausjes? Check! Vlees? Check! BBQ warm?? Bakken maar! Wie weet word jij een echte grill chef!
  • bezoekje aan een restaurant: We gaan op bezoek bij een echt restaurant! Van bestelling tot gerecht op het bord, we krijgen alles te zien!
  • receptenrace: Bij dit spel komt het aan op teamwork! 60 gram boter, 1,5 kg appels, 2 eieren, 1 zak taart mix. Wie heeft als eerste het complete recept bij elkaar verzameld? Kan jouw team als eerst aan de slag met het recept of heb je toch nog een ingrediĆ«nt nodig?
  • slagroomchallenge: slagroom klaar? 3,2,1..go! Gooi jij de slagroomtaart recht in het gezicht van je tegenstander? Of ben jij er beter in om de slagroom uit de lucht op te vangen? Je komt erachter bij de slagroomchallenge.
Verzenden