Kinderfeestjes 9 – 14 jaar

Escaperoom feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

De Escape Room, speciaal voor kinderen! Wie wil nou geen super avontuurlijk, spannend kinderfeest? Probeer binnen 1 uur te ontsnappen uit onze Escape Room. Het feestje duurt 1,5 uur.

De kinderen krijgen aanwijzingen en opdrachten om te ontsnappen uit dit spannende verhaal! Het ontrafelen van sloten, codes en puzzels en het gebruiken van creativiteit staat centraal. Zijn jij en je vrienden/vriendinnen een goed team?

Zeemeermin feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Als een vis in het water!
Onze instructeurs helpen alle kinderen met het aantrekken van de vinnen. Of je nou liever een haai of een zeemeermin bent, dit feestje is één groot feest. Door middel van verschillende spelletjes leren we de techniek van het zwemmen met een monovin aan.

Beschikbaar op: Vrijdag vanaf 18:30 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur (met uitzondering van de laatste zondag van de maand).

Zwem en Disco feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Je eigen privéfeestje in het zwembad! Lekker swingen én leuke activiteiten doen. Wie wil dat niet?

Direct na ontvangst kleden de kinderen zich om voor het feestje. De instructeur legt uit wat de bedoeling is en daarna: licht uit, spot aan, muziek op volume 10 en het discozwemmen kan beginnen! Er kunnen verschillende activiteiten begeleid worden door onze zweminstructeur, maar dat hoeft niet. De jarige bepaalt.

Beschikbaar op: Vrijdag vanaf 18:30 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur (met uitzondering van de laatste zondag van de maand).

Kangoojumpen feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Een kinderfeestje op deze kangoojumps belooft veel springplezier. De speciale schoenen hebben een schoenzool waarmee je kunt springen als een kangoeroe!

Hoe werkt het? Direct na ontvangst trekken de kinderen de kangoojumps aan en starten we met een korte instructie. Eerst wordt er geoefend met het lopen op de schoenen, waarna er verschillende spellen worden gedaan. Kangoojumpen is erg intensief, dus u kunt ervoor kiezen om het in combinatie te doen met een andere activiteit. De kinderen doen dan een uur kangoojumpen en een uur E-fitness.

E-fitness feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Houdt uw kind van gamen én sporten? Dan is dit feestje zeer geschikt! Met het twee uur durende programma van gamesporten wordt dit een feestje om nooit te vergeten.

Na een korte uitleg over alle games gaan de kinderen zelf aan de slag. Door de uitleg kunnen de kinderen ook zelf de games bedienen. In overleg met de jarige kan er een kleine competitie gehouden worden in het tweede uur, waarbij de kinderen in teams strijden om het E-fitkampioenschap. Tussendoor is er natuurlijk wat te drinken en te snoepen.

Voetbal feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Is voetballen echt een passie en doet uw kind de hele dag niks liever dan voetballen? Dan is het voetbalfeestje bij Kids Lodge de juiste keuze.

Direct na ontvangst krijgen de kinderen uitleg over het feestje. Vervolgens volgen ze de speelse voetbaltraining van bekende voetballers: de Cristiano Ronaldo vrije trap, het Sergio Ramos spel, de Suarez schwalbe en de Arjen Robben dribbel. Uiteraard wordt er aan het einde nog een spannende voetbalwedstrijd gespeeld.

Bij mooi weer wordt feestje gevierd op het grasveld en in de wintermaanden in de gymzaal.

Boogschieten feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Altijd al willen boogschieten? Bij dit stoere kinderfeest leert uw kind samen met vrienden en vriendinnen op een spelenderwijs hoe je moet boogschieten.

Na uitleg van onze instructeur over veiligheid en de techniek van het boogschieten, gaan de kinderen zelf aan de slag. Het feestje duurt twee uur. Tijdens deze twee uur worden er verschillende activiteiten uitgevoerd die in het teken staan van het stoere boogschieten. Hierbij werken we met speciale kinderpijlen!

Model voor één dag feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Paniek! De veren van Bea Boa zijn gestolen. De meiden gaan helpen met de veren terug te vinden. Bea verteld dat ze een beroemd model is en als beloning voor het helpen gaat Bea de meiden uitleggen hoe ze model worden voor één dag.
Stap 1: Poses oefenen
Stap 2: Make over
Stap 3: Fashion show met de gekste kleding
Stap 4: Fotoshoot

De modellenscouts (de ouders) krijgen de foto’s natuurlijk aan het einde van het feestje toegestuurd. Die zorgen dat de foto’s bij het juiste model terecht komen.

Survival feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Met een groepje vrienden en vriendinnen én een enthousiaste begeleider gaat uw kind de uitdaging aan. Het survivalfeest is een actief feestje in de buitenlucht met uitdagende activiteiten, en vooral: heel veel plezier!

De survival wordt aangepast aan de leeftijd en sportiviteit van de deelnemers. Zo krijgt iedereen de kans om het beste van zichzelf te laten zien. En denk erom: van survivallen word je vies, heel vies! Teambuilding, survivalparcours en vuur maken staan centraal bij het twee uur durende survivalfeestje bij Kids Lodge.

Expeditie Robinson feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Dit ken je natuurlijk van tv. Je kunt dit gewoon in Houten doen met jouw kinderfeestje! Er is een kamp rood en kamp blauw. Te herkennen aan de gekleurde hoofdbanden. Het hele feestje strijd jij met je teamgenootjes om de felbegeerde titel! De proeven zijn sportief en spannend. Samenwerken is een must.
Activiteiten waar jij aan mee kunt doen:

  • Behendigheidsproef
  • Snelheids proef
  • Samenwerkingsproef
  • Vuurproef en Krachtproef

Disco feest

Prijs: €14,95 euro per kind
Locatie: Houten

Lichten uit en muziek aan: tijd voor disco! Lekker dansen met vrienden of vriendinnen op de leukste muziek van dit moment.

De DJ (optioneel) van Kids Lodge zal zorgen voor een heerlijke beat om op te dansen en de dansbegeleider die aanwezig is zal ervoor zorgen dat geen enkel kind langs de kant wil zitten. Gedurende het twee uur durende feestje zullen er verschillende dansspelletjes worden gedaan, zoals: limbodansen, stopdans en een danscompetitie. Deze kunnen de kinderen al thuis voorbereiden, waardoor de voorpret alleen maar leuker wordt.

Bumpball feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Bump elkaar omver en scoor!
Wil je een actief kinderfeestje vieren waarbij iedereen dubbel ligt van het lachen? Dan is het bumpball feestje echt wat voor jou! Bumpball is het ideale feestje om eens lekker met elkaar te lachen, stoeien en natuurlijk vooral elkaar omver te bumpen. Al je vriendjes en vriendinnetjes liggen gegarandeerd dubbel van het lachen! Na instructies over de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. De instructeur organiseert de leukste spelletjes en activiteiten.  Nadat iedereen de techniek van het omvallen en opstaan doorheeft, is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje! Botsen, omvallen, tikken en natuurlijk een potje voetbal tot slot maakt het een ideaal feestje voor deze leeftijd!

Kids Hunt feest

Prijs: € 16,95 per kind
Locatie: IJsselstein

Een zinderende strijd. Zit jij in een voortvluchtig team en weet je de beste schuilplekken te vinden en ben je razend snel? Het andere team krijgt door middel van een telefoon met GPS de locatie van het voortvluchtige team door. Lukt het om de boeven te pakken te krijgen binnen de tijd? De jacht is geopend!

Fortnite feest

Prijs: € 16,95 per kind
Locatie: IJsselstein

We duiken niet achter de computer of playstation maar kruipen in de wereld van de populaire game Fortnite in een gymzaal. Bouw een fort, pak je lasergun en betreed het Royale Battlefield. Speel levend Fortnite en overwin!

Combi feest

Kan jij niet kiezen tussen al onze toffe kinderfeestjes? Kies dan voor het combi kinderfeest! Stel je eigen kinderfeestje samen met al je favoriete activiteiten. Alle bovenstaande activiteiten kunnen gekozen worden! Maak het zo gek als je zelf wilt.

  • Combi feest 2,5 uur: 2 activiteiten naar keuze (€21,95 euro per kind)
  • Combi feest 3 uur: 2 activiteiten naar keuze (€24,95 euro per kind)
  • Combi feest 3,5 uur: 2 activiteiten naar keuze (€27,95 euro per kind)
  • Combi feest 3,5 uur: 3 activiteiten naar keuze (€31,95 euro per kind)
  • Combi feest 4 uur: 2 activiteiten naar keuze (€31,95 euro per kind)
  • Combi feest 4 uur: 3 activiteiten naar keuze (€34,95 euro per kind)

Tarieven & Aantallen

Hoeveel kinderen nodig je uit? Welke extra's kan je boeken?

Lees meer

Verzenden