Kinderfeestjes 4 – 7 jaar

Super Mario feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Super mario is weer helemaal ‘in’ bij kinderen. Daarom hebben wij speciaal voor de fanatiekelingen een Super Mario feestje ontwikkeld. In dit feestje speel je zelf de game! Het begint net als op de gamecomputer bij het kiezen van je personage, ben jij Mario of Luigi of liever de Prinses of Bowser?

De karakters nemen het in de gymzaal tegen elkaar op in verschillende Mariolevels. Verzamel de meeste muntjes tijdens de muntjesrace, schakel je tegenstander voor 3 tellen uit met glibberige bananen en schietende schilden, verzamel paddenstoelen en sterren om nog harder te racen en ontwijk de chainchomp tijdens het parcours. Jij en je team krijgen natuurlijk de beker, want elk kinderfeestje eindigt als groep op nr 1!

Mini beauty feest

Prijs: €14,95 euro per kind
Locatie: Houten

Mini modellen opgelet! Hou jij van tutten, verkleden en sta je het liefste in de spotlights? Dan kies je voor het mini beauty feestje.

  • Catwalk poses
  • Opmaken
  • Modeshow lopen

Speciaal voor de kleintjes worden alle onderdelen van het feestje in spelvorm gegoten. De instructrices van dit echte meidenfeestje maken er een topfeest van.

Superhelden feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

De kinderen veranderen op dit kinderfeestje in echte superhelden met superheldenkrachten! Kunnen zij Kids Lodge binnen twee uur redden van de ondergang?

De kinderen komen binnen in de trainingsruimte van Kids Lodge. Hier wordt een instructiefilm getoond of verhaal verteld waarin de kinderen wordt gevraagd in superhelden te veranderen. Als de kinderen de training aanvaarden gaan ze aan de slag met superheldenkrachten. Superhelden zijn namelijk slim, sterk en reuzesnel! Voor elk onderdeel krijgen de kinderen een stempel.

Mini jungle feest

Prijs: €14,95 euro per kind
Locatie: Houten

Voor de echte avonturiers is dit feestje ideaal: een actief mini junglefeestje waarbij de kinderen echte junglehelden worden!

De kinderen krijgen aan het begin van het feestje uitleg over de verhaallijn. Om te beginnen krijgt de groep junglestrepen op het gezicht en gaan zij zich verkleden tot echte junglekids! De kinderen zullen vervolgens de survivalbaan trotseren. Op deze baan komen zij allerlei dieren tegen met problemen, zoals bijvoorbeeld een slang die niet naar boven kan klimmen. De groep gaat tijdens dit feestje elk dier proberen verder te helpen in de jungle!

Voetbal feest

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Is voetballen echt een passie en doet uw kind de hele dag niks liever dan voetballen? Dan is het voetbalfeestje bij Kids Lodge de juiste keuze.

Direct na ontvangst krijgen de kinderen uitleg over het feestje. Vervolgens volgen ze de speelse voetbaltraining van bekende voetballers: de Christiano Ronaldo vrije trap, het Sergio Ramos spel, de Suarez schwalbe en de Arjen Robben dribbel. Uiteraard wordt er aan het einde nog een spannende voetbalwedstrijd gespeeld.

Bij mooi weer wordt feestje gevierd op het grasveld en in de wintermaanden in de gymzaal.

Combi feest

Kan jij niet kiezen tussen al onze toffe kinderfeestjes? Kies dan voor het combi kinderfeest! Stel je eigen kinderfeestje samen met al je favoriete activiteiten. Alle bovenstaande activiteiten kunnen gekozen worden! Maak het zo gek als je zelf wilt.

  • Combi feest 2,5 uur: 2 activiteiten naar keuze (€21,95 euro per kind)
  • Combi feest 3 uur: 2 activiteiten naar keuze (€24,95 euro per kind)
  • Combi feest 3,5 uur: 2 activiteiten naar keuze (€27,95 euro per kind)
  • Combi feest 3,5 uur: 3 activiteiten naar keuze (€31,95 euro per kind)
  • Combi feest 4 uur: 2 activiteiten naar keuze (€31,95 euro per kind)
  • Combi feest 4 uur: 3 activiteiten naar keuze (€34,95 euro per kind)

 

Tarieven & Aantallen

Hoeveel kinderen nodig je uit? Welke extra's kan je boeken?

Lees meer

Verzenden